ROMs...

Discussion in 'HTC Rezound' started by RacingTiger03, Dec 14, 2011.

  1. RacingTiger03

    RacingTiger03 Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chatt, TN
    Ratings:
    +0
    One thing has been bugging me with this. The moto phones with locked bootloaders can have surface roms installed (no kernel or radio update obviously). Why is there no development like this going on for the rezound? Does the hboot check that far ahead on HTC devices?

    For that matter, how does the RZR have an ICS boot without a kernel change o_O
     
    #1 RacingTiger03, Dec 14, 2011
    Last edited: Dec 14, 2011
  2. cp24eva

    cp24eva Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    I dunno man. I'm waiting for it just like you. HTC phones aren't as popular on the verizon side of things. People are all up on the Razr and Nexus jock. I just hope the real developers push out the OTA Update sooner rather than later.
     
  3. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    Moto phones can be bootstrapped. So what you get is a second init ROM. I don't know that anyone ever tried to do this with an HTC phone. I'll take a second init ROM over Sense any day.
     
  4. cp24eva

    cp24eva Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    Oh sense aint THAT bad? :p