[ROM] [ROM] ZombieStomped 1.7 (.595 D2 GB Motoblur build)

Discussion in 'ZombieStomped - D2' started by Jboxen, May 15, 2011.

  1. aaricchavez

    aaricchavez Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh, sorry, missed that. Hmm, i'm not sure then. It works for me...i'm using the Pro version, I don't know if you are, or if that even makes a difference.

    Edit: Actually, have you tried changing the flash rate? Cause "Always on" for me just blinks once and then stays off.
     
    #313 aaricchavez, May 25, 2011
    Last edited: May 25, 2011
  2. Dennelly

    Dennelly Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yeah I've been testing it using the defaults..should I turn off messaging notifications by text message app? I have tried pretty much everything here it has to be like something simple I'm missing

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  3. aaricchavez

    aaricchavez Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you do that you won't get any notifications...I use GoSms, i'm going to try using the default texting app to see if the lights still work.
     
  4. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    The original post from Jake on ZS ROM features states:

    -InteractiveX Governor by default (Thank you Imoseyon!)
    InteractiveX is an interactive governor that clocks itself to 300mhz in sleep mode on it's own. No need for profiles!
     
  5. aaricchavez

    aaricchavez Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Tested with the default app and it still works, I don't know what your problem is, sorry. Maybe someone else can help.

    Ummm, that's what I quoted...
     
  6. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    :) Must be too late for me to be up posting... I mis-read your post.
     
  7. aaricchavez

    aaricchavez Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lol, no problem, I was just a bit confused
     
  8. pinkmini

    pinkmini New Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Arri I know that metro isn't using proxy but my settings worked in the leaked gb and now I flash zs(not even a day later) and only outgoing mms wont work. I really don't want to use that file and screw up somethin else. I did try that when I was still on froyo btw and it didn't work. Id rather just go back to stock gb. Sigh


    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
    #320 pinkmini, May 26, 2011
    Last edited: May 26, 2011
  9. aaricchavez

    aaricchavez Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It works perfect for me, even through different roms, it's stayed permanent.
    Well, it's up to you.

    Edit: And there was an old one that doesn't work, you sure you didn't try that one?
     
    #321 aaricchavez, May 26, 2011
    Last edited: May 26, 2011
  10. vampireincubi

    vampireincubi New Member

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Wireless Tether issues after Flash

    since flashing the official D2 Gb leak, I am having issues getting the wireless tether (the one recently pulled from the market) to work. i am currently running the current 1.7 from this thread, following directions explicitly all the way down to "Wipe data/factory reset" both times.

    the app will run but nothing will connect to my D2 through tether. also, I believe the app is turning on the stock tethering (which i believe may be interfering w/the operation.
    I have also tried 'Barnacle' and a couple other tethering apps all w/the same outcome.
    Any help would be greatly appreciated. i dont mind doing a little work, i just dont know where to go w/this.
    Also my experience w/Android development is still somewhat noob.
     
  11. SDCA_DUDE

    SDCA_DUDE New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I may be wrong, but as far as I know, some carriers have started blocking tethering... are you paying for yours? If not, it could be a carrier-related issue. I recently saw that my tethering program on my rooted froyo stopped working as well...
     
  12. Dennelly

    Dennelly Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ok well I guess I'm going to have to resort to full wipe / install since it seems my lights don't want to blink properly! I keep thinking maybe another app is interfering with it but I only have light flow and go sms. I disabled light flow maybe ill just try deleting it

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
Search tags for this page
costom rom zombie
,
custom rom zombie
,
droid 2 zombiestomped 1.7
,
droid 2 zombie stomped download
,
droid 2 zombie stomped rom download
,
galaxy centura custom roms
,
motorola droid 2 a 595
,

zombiestomped 1.7 droid 2

,
zombiestomped rom droid2
,
zombie stomped rom droid d x