[ROM] ZombieStomped 1.6 (.591 DX GB Motoblur build)

Discussion in 'Droid X Roms' started by Jboxen, May 1, 2011.

  1. BOA

    BOA Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    Good to know. I'm going to run it for a day to see what happens. I can live without restoring data. It's just a PIA reconfiguring everything all over again. Thanks for responding.
     
  2. xxarthur33xx

    xxarthur33xx Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Alright... from what I've seen, this ROM is the best. So now I ask, how do I go from Rubix focused (froyo I think) to this?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  3. DroidSloth

    DroidSloth Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    1. SBF to .340
    2. Install 3-part GB upgrade from MDW
    3. Upgrade that to .591
    4. Install ZS 1.65
     
  4. leonozug

    leonozug Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Amsterdam NY
    Ratings:
    +0
    Actually if it's any easier for you, the way I did it was SBF to .340, then put the unrooted stock .591 build on as an update.zip, use Gingerbreak 1.20 to root it, install the D2 Bootstrap, and then install Zombiestomped 1.65. Much easier.
     
  5. DroidSloth

    DroidSloth Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I didn't realize you could go straight to .591, good call.
     
  6. BOA

    BOA Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    You may be able to BUT you won't have the current baseband. .588 installed a new baseband so you have to install that first and then go to .591 if you want the new baseband. I would recommend you go straight to .591. It's not that much work to upgrade. Shortcuts will only cause you headaches in the future.

    BTW I'm very impressed with this ROM. Simple and has what I need and STABLE. I tried Liberty .5 and just had to bail.
     
  7. rqbaljh

    rqbaljh Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Haptic feedback fix?

    I see in your specs you adjusted the haptic feedback since it's sooo weak. Mind sharing what you did and where?
     
  8. xxarthur33xx

    xxarthur33xx Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So I should just go straight to .591? Does the new baseband really make a difference?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  9. BOA

    BOA Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    I would go to .588 first and get the new baseband. Yes it makes a difference in my opinion because to get great phone service I believe you should be on the current baseband. Someone smarter than me may be able to explain further.

    It's really not that big of a deal to go to .588 and then .591. It only takes a few minutes.
     
  10. jgb7707

    jgb7707 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +0
    Please help. My battery wont charge past 70% and when I woke up this morning my phone said it was unplugged for 1 hr 56 m but I had just unplugged 1 min prior. I've tried fresh install, wiping, and all. It only does that on this rom. I know someone here can tell me how to fix. Please help. I really like this rom. Thanks.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  11. ericsch333

    ericsch333 Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    First reboot into recovery and then go to advanced and wipe batt. then reboot that should clear it up...
     
  12. jgb7707

    jgb7707 New Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +0
    No that method didn't work? Any more suggestions on fixing battery.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App