[ROM] ZombieStomped 1.6 (.591 D2 GB Motoblur build)

Discussion in 'ZombieStomped - D2' started by Jboxen, May 1, 2011.

  1. patmw123

    patmw123 Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,759
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +78
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    To overclock you need to download droid overclock from the market or something similar. The locked bootloader that the droid 2 suffers from prevents major kernel changes...but overclock is still possible. Quickclock advanced is another great application for overclocking your device.
     
  2. yoodontknomi

    yoodontknomi New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, I guess I thought that the processor was a 1ghz processor anyway...if its running at 1ghz, isn't that not really overclocking? I guess I am confused by looking at youtube vids of people with t-mobile g2s and others overclocking up to 1.4, 1.5....im hearing of people overclocking to extremes like 2 and 3...which I hear is unstable anyway, but D2 users, we are stuck at 1ghz tops?

    Sorry, I am a hacking n00b.
     
  3. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    You can overclock the D2 to 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, etc., but as noted, the higher you go the more stability/heat issues may crop up.

    Get one of the overclock apps mentioned, and read up on it a bit. You may want to get an app called Temp Monitor or similar to monitor phone temps..can't monitor CPU, but can give you approximate heat levels via battery temps, IRRC.
     
  4. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    I love this ROM...just found out the new Blur email app (or maybe it's the OS providing this feature) allows you to copy/paste text. Been wanting that in the email app since I first got my OG Droid...
     
  5. patmw123

    patmw123 Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,759
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    78
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +78
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    I've tried overclocking several times of several different roms on my Droid 2 and overclocking just doesn't seem to be as necessary as it was on my Droid 1. Of course now I believe the Droid 1 is clocked at 800mhz stock, which was the perfect range for overclocking back in my OG days (when the OG was clocked 550mhz stock). Without the ability to change the kernel, I question how much the overclock really affects. The highest I have been up to on my Droid 2 is 1.4ghz, and it may have been slightly smoother but at the same time, I was expecting it to be faster so there could have been a slight placebo effect. After going back and forth, I will stay at 1 ghz on my Droid 2. The benefits of overclocking just don't seem to be worth it when phone temps and stability change after overclocking in addition to the fact that I can barely tell a difference in phone performance.
     
  6. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Yup - I agree...I haven't overclocked on my D2 for months now, just didn't see any big difference, and have never felt the phone was slow or laggy at 1GHz on the custom ROMs I've been running.

    I used to OC my OG Droid to 800 or 900...
     
  7. firestrife23

    firestrife23 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can't seem to get the tether working on this ROM, what about other GB based ROM?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  8. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Noticed something that I've been meaning to ask about...

    There are two facebook icons in the create account screen, a smaller one and a larger one.

    Why is that - are there differences between the behavior depending on which one you set up, and any reason to set up both, or choose one over another?
     
  9. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    one is facebook blur and one is facebook for android best i can tell
    one it facebook app and one for blur social widgets
     
  10. Redflea

    Redflea Silver Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +3
    Any idea which is which? :)

    Or if signing into both is a bad idea?
     
    #166 Redflea, May 3, 2011
    Last edited: May 3, 2011
  11. yoodontknomi

    yoodontknomi New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What overclock app did you use to get to 1.4? I am using setcpu and can only get it to 1.
     
  12. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    larger one is fb app small is blur
     
Search tags for this page

motoblur for droid 1

,
verified flashable rom for galaxy centura