[ROM .tgz] Sholesmod 2.0.3 Released!

Discussion in 'Android Roms' started by Berzerker, Feb 6, 2010.

  1. Berzerker
    Offline

    Berzerker Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    nothing to see here
     
    Last edited: Feb 7, 2010
  2. NubSlash
    Offline

    NubSlash New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Downloaded and installed successfully, thanks!
     
  3. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,705
    Likes Received:
    162
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +163
    I got the update. I'm confused because something in the update install says "Install SetCPU from market for Overclock"....

    what does that mean?
     
  4. Clownassasin
    Offline

    Clownassasin Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    downloading now, thanks!
     
  5. searayman
    Offline

    searayman Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    947
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    could the sholes team figure out of to synch the battery meter in android with the sedio extended battery? This would be a nice add on to the next version!

    Keep up the great work!
     
  6. R1Lover
    Offline

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    One update a day, just like a can of almonds lmao

    keep up the good work guys.
     
  7. naman919
    Offline

    naman919 Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Richmond, VA
    Ratings:
    +0
    I'm having a hard time getting the SMUpdater program to run correctly.

    I click the icon and this is what pops up. What am i doing wrong? i tried a reboot and everything. Same result.

    [​IMG]

    Is there simply a ROM of the new sholes update instead?
     
  8. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Thank you Berzerker and the rest of the Sholes team...you guys have done so much already its like everything else is just little bonuses...your spoiling these people!!!
     
  9. evilsock
    Offline

    evilsock Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    617
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    knox county TN
    Ratings:
    +0
    i know this has been brought up before, but id really love a sholesmod or sholes team bootanimation.:hail::hail::icon_ poke:
     
  10. naman919
    Offline

    naman919 Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    561
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Richmond, VA
    Ratings:
    +0
    bump. don't want my post lost in all the praise :)

    Can someone point me in the right direction to get this going?

    I tried to open SU and there's nothing but a blank screen. Then opening SMUpdater gives me that screen of text.

    Halp.
     
  11. R1Lover
    Offline

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    My google maps is force closing when I open it, I tried to uninstall updates per the instructions but there is no option for this.

    Not sure why they changed it as it was working great on the last rom?

    I'll post up the solution as soon as they respond to my post on their site.
     
  12. R1Lover
    Offline

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    reboot and run it again.
     
  13. xtremecanefan
    Offline

    xtremecanefan Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    267
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Miami, FL
    Ratings:
    +0
    Posted this on Sholes.info as well...

    My MT maps have no issue in 2.0.2. Is it worth the update? What is Dropbeark. rc.d, and do I need to to be working...?

    @Vulcan: If you want to overclock your droid using this rom you need to download the SetCPU app.
     
  14. R1Lover
    Offline

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    extreme, I would not update as Maps is broken on the latest version at the moment.
     
  15. roberj13
    Offline

    roberj13 Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    878
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +0
    Haha, these people are awesome. Every day there has been an update? Some people may complain that they have to redo the Update so much. I am more than happy to here when they are making the best ROM even better every day. ....Motorola has done one update for me since I've had my phone in comparison..lol