[ROM] [ROM] RZ Baseline v0.5 [FRG83G] [Final Froyo]

Discussion in 'Raidzero' started by raidzero, Mar 2, 2011.

  1. sixstorm

    sixstorm New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well that makes sense. Zoomy is just so special! :D
     
  2. raidzero

    raidzero n00b.
    Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3
    Lol. To be honest I have no idea why it works on that one but not others.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  3. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    RZ, a wipe-reinstall, did the trick. I did not restore any apps, re-installed them from scratch.
     
  4. raidzero

    raidzero n00b.
    Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3
    I am not a fan of titanum backup between ROM's (taking a backup of your app data and then flash a new rom and then blindly restore everything). In my mind, that's bound to cause problems.
     
  5. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Understand and agree. Thank you for your help.
     
  6. chiefvelo

    chiefvelo Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had a little trouble deleting the file but in the end i deleted from system/App folder. Cleared Dalvik. rebooted. The installed from market and ok'd the permissions to my google account(s) but there is no settings menu or "sync" option under the master settings for my google account.
    I also did get a 'leaked copy' to install and had settings but it would not show my google accounts to select.
    Neither option would show any of the music i have on "music beta" site that i have uploaded now to my account.
    I did try this several different times to see if i still did not work.

    Anyone successful with music 3.0 and music sync??? Let me know... Thanks
     
  7. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I renamed the stock music app, rebooted, and was able to install the new Music Beta with sync. Everything appears to be working fine.
     
  8. sixstorm

    sixstorm New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I got a subscription to Rdio so I haven't been too concerned with Google Music.

    RZ - Is a version 0.6 of Baseline coming or is 0.5 it? I'm not having any issues, but just curious. I know you roll with Froyo for the OG Droid so I'm looking forward to the next build.
     
  9. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    RZ, for some reason, my D1 won't connect to my home WiFi. It was connecting a few days ago. I already re-booted my router, installed slower kernels, etc. My Nook Color and other widgets can connect just fine. Any suggestions? Thank you in advance.
     
  10. sixstorm

    sixstorm New Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I bet someone will tell you to re-flash and try to connect. Also, what security are you running on your wireless? WPA2?
     
  11. DeeMat

    DeeMat Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I reflashed, no luck. I was using WEP and my wife's D2G connected fine. I also tried WPA2 with no luck. Then my ROM A.D.D. Got the best of me so I went to try another ROM.
     
  12. zoomy942

    zoomy942 Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    305
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Does this have to do with something called logcat? I saw it on another thread and wondered if it was enabled in my kernel and the other one you mentioned. I saw that disabling it would be a good thing (especially since it doesn't seem to be needed having it log everything)
     
Search tags for this page

download rz baseline rom

,
droid frg83g rom list
,

install rz baseline rom

,
rom version frg83g
,
rz theme