Rom Restore Question

Discussion in 'Droid X Roms' started by Ch0ppy35, Jan 22, 2011.

  1. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Okay, so right now I have Liberty installed. I want to know if I can restore back to my stock backup then restore back to my Liberty backup? And do I have to wipe amy data before doing the restores?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. razorloves

    razorloves Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    1. yes
    2. no
     
  3. Raziel36

    Raziel36 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Backup restore puts the phone into the exact state your phone was in, when the backup was made. You can swap between backups all you want, without having to wipe anything. The process of restoring will wipe data/cache but will restore those areas from the backup, so if you install new apps, after making a backup, they will be lost in the restore. Titanium Backup does wonders for the newer apps, until you make a newer backup with the new apps included.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the replies, it works perfectly for when I wanna goto stock real quick to use my hdmi then go right back

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  5. KHeeney5

    KHeeney5 Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You know, HDMI works in ApeX, since you have the option to use the AOSP or Blur Gallery, instead of restoring a backup you just have to type 10 letters to switch galleries. Anyhow, just saying. :D
     
  6. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I might try that rom out, do you know if it has the blur camera?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  7. KHeeney5

    KHeeney5 Member

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Once again, you can choose between blur and the aosp camera. :D
     
  8. Ch0ppy35

    Ch0ppy35 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Haha, alright, I'll have to check this one out for sure then

    Sent from my DROIDX using DroidForums App