[ROM RELEASE]ShadowRom v0.2.1 - Fix Release!

Discussion in 'ShadowROM' started by billygalbreath, Oct 3, 2010.

  1. billygalbreath
    Offline

    billygalbreath Member Developer

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +0
    [​IMG]

    This is a Fix Release to 0.2.0 that fixes minor, overlooked details. **** happens sometimes, and with InsaneNemesis back in school and me just having a baby over the weekend, it was almost inevitable. But rest assured, we have ya'lls best interest at heart, and we will continue to strive towards a bug and issue free experience with us!

    This version CAN be installed over 0.2.0 without wiping data/cache - but PLEASE be sure you flash the Gapps package for your device right after flashing the Rom without a reboot.

    Enjoy! :D


    Change Log:
    0.2.1
    * Removed Terminal Emulator (can be downloaded from Market)
    * Removed Wireless Tethering App (can be downloaded from Google)
    * Fixed ModVersion output in About Settings page to read correct version (lots of paranoid complaints about this)
    * Fixed updater-script output during the installation to read correct version (lots of paranoid complaints about this)
    v0.2.0
    * merged all repository's with CM6
    * added Queue System to init.d
    - new bootanimation on RunQueue
    - runs queue'd tasks on boot
    - included is a 1-time firstboot queue to move default apps to data on initial install's first boot
    - expandable for the future
    * added Launcher2 auto orientation setting
    * added Launcher2 2d/3d app drawer setting
    * added rotary lock screen(activated in settings)-credit to cvpcs and ccroms team
    * added build.prop settings
    * added settings for moving/managing applications
    * added small build.prop hacks, like wifi scan interval, etc
    * EMMC support now ready for the incredible(grabbed in merge)-credit to Koush and team Cyanogen


    Please Reply to this thread to discuss ShadowROM v0.2.1

    Please Go to Our Site For More Info And Download Links!

    www.ShadowROM.com
     
    Last edited: Oct 16, 2010
  2. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS Active Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Let me add that themers do not have to re theme. this is v0.2.0 with minor bug fixes.
     
  3. IluvMyDroid-LTD
    Offline

    IluvMyDroid-LTD Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Utah, USA
    Ratings:
    +0
    the gapps is a dead link. Will the other gapps zip work with it or no?
     
  4. billygalbreath
    Offline

    billygalbreath Member Developer

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +0
    Gapps links are fixed. Sry 'bout that.
     
  5. FictionWeLive
    Offline

    FictionWeLive Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Love 0.2.0. Only problem is some apps won't install. Had same problem with cyanogenmod. Atilt, skymap, and angry birds are 3 i've noticed. Anyone know a fix?

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk
     
  6. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS Active Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    i hopefully will be getting the inc soon. so the inc build will be better. right now im working blind :D
     
  7. billygalbreath
    Offline

    billygalbreath Member Developer

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +0
    Some apps havent updated to Froyo yet, is my guess. These have been reported on all Froyo Roms, iirc.
     
  8. IluvMyDroid-LTD
    Offline

    IluvMyDroid-LTD Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Utah, USA
    Ratings:
    +0
    woohoo :D .................
     
  9. NCREDIBLE DROID
    Offline

    NCREDIBLE DROID Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Washington, DC
    Ratings:
    +0
    Not gonna update to 0.2.1 because v.0.2.0 is good and I have no problems.
     
  10. FictionWeLive
    Offline

    FictionWeLive Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    They all worked on shadowrom 0.0.1

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk
     
  11. billygalbreath
    Offline

    billygalbreath Member Developer

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    678
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, TX
    Ratings:
    +0
    Hmm. I'll look into the issue - its most probably a build.prop issue again. What device are you using?
     
  12. B-RAN
    Offline

    B-RAN Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fort Worth, TX
    Ratings:
    +0
    I am still getting error on gapps link
     
  13. revenge8
    Offline

    revenge8 Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    Ratings:
    +0
    wow that was quick thanks!
     
  14. IluvMyDroid-LTD
    Offline

    IluvMyDroid-LTD Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Utah, USA
    Ratings:
    +0
    refresh that page? Worked 4 me.
     
  15. Sonicvenom
    Offline

    Sonicvenom Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    do you have to rename gapps package to update.zip?