[ROM Release] PROJECT ELITE!!

Discussion in 'Project Elite' started by actngrezy, Sep 16, 2010.

  1. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    the phone signal is tied to the Baseband, and has little to do with the rom. this baseband is the same for any FRG22 rom, including stock. if you're having a signal issue that *228 won't solve, you may want to install one of the earlier basebands, like the one that came w/ FRG01b. when the new baseband came out a few weeks ago, i remember people complaining, and i think there are some threads out there with links to alternate basebands. also, and i'm kinda stretching my memory, i think P3Droid might have the older baseband versions, too...


     
  2. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    This may sound a little crazy and it may have already been answered, but can you reenable ads? I found the block ads script but I want to know how to unblock them. Thanks
     
  3. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    try "block ads off"???? i'm not exactly sure...
     
  4. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    That script is valid but it says failed, read only system. Is there a script to mount the the system as r/w?
     
  5. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    yeah, it's just "sysrw". then to get back to read onlly, it's "sysro"...
     
  6. buckmarble

    buckmarble Developer
    Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,636
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +69
    That solved part of the problem, now it says mountsys and unmountsys not found. Ads blocked thanks you for using project elite
     
  7. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    maybe i have the scripts messed up. i gotta go pick up kids for various practices - i'll try and get back later tonight... sorry, man!
     
  8. maverick31210

    maverick31210 Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Installed this ROM the other day and so far am very pleased. I've ran BB and Simply Stunning(which I wasn't a huge fan of). So far Im really digging it. Runs very smooth. Evo theme looks real great on here as well. Looking forward to what updates will have to offer. Good job dev.
     
  9. Deronn

    Deronn Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Sioux Falls, SD
    Ratings:
    +0
    +1
    I've noticed this too, although I ended up using Titanium Backup to get the apps there anyway. In other ROMS there were more apps that had the ability to move to SD CARD. On this one, the "Move to SD" button is greyed out.
     
  10. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    I think that for this to work the apps themselves have to allow for installation on the sdcard. Because this feature is relatively new a lot of the app developers may not have updated their apps...
     
  11. Deronn

    Deronn Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Sioux Falls, SD
    Ratings:
    +0
    I understand, but that doesn't explain why on the previous ROM I was using, several apps were showing as being able to be moved to SD CARD (Move to SD button was not greyed and was usable) and on this one they show as NOT having the ability to be moved.
     
  12. foxdog

    foxdog Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    what is this here?
    zipalign = zipaligns all apks (run in recovery if framework is not zipaligned or if you dont know if framework is zipaligned) (credit to pete)
    dose this rom come with a costom CUSTOM recovery? lol because i dont see any zipalign apks in recovery
     
Search tags for this page
android elite rom
,
android roms project elite
,
droid project elite
,
elite’s rom
,
elite project custom rom
,
elite rom android
,
pe rom themes android
,

project elite droid

,
uninstall project elite
,
what launcher does project elite use