{ROM RELEASE BETA} PEv6 2.3.3

Discussion in 'Project Elite' started by actngrezy, May 11, 2011.

  1. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    led color

    i know i seen it in this build where you can change notification color but i can not find it for the life of me now! can someone tell me where its at? i had it on blue and was going to change it and now i cant find it.
    thanks
     
  2. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    Elite settings/user interface/status bar and pull down menu.
     
  3. jcwilliams

    jcwilliams Senior Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,394
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    53
    Location:
    OH
    Ratings:
    +3
    the led blink color is in there? mine dont have it in there now if thats where yours is...
     
  4. Droid Firefighter

    Droid Firefighter Senior Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,633
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Indiana (and that is close enough for the internet
    Ratings:
    +26
    Current Phone Model:
    S8
    I just had to go back to 4.2. I was loosing data after phone calls (which didn't happen after the first phone call, just all the rest of them), and a little bit ago my dialer force closed on me just as an important phone call came in. I followed the directions and wiped three times with RZR. I just think my phone doesn't like the taste of Gingerbread. Oh well, 4 weeks until my upgrade then I get to really play around with my Droid. If anyone knows of fixes that I've missed, please let me know, I would like to stay on the latest build.
     
  5. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    It's definitely there. Are you sure your on the PE 6 Beta?
     
  6. RonsHome

    RonsHome Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    How come PE builds never have headphone icon in statusbar when headphones are plugged in? Conspiracy? Lol....thats my nit pick, crazy I know.
     
  7. danceswithbongs

    danceswithbongs Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1,039
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A TeePee outside of Detroit
    Ratings:
    +5
    BLUUU TOOOTH LAAA DAAAEEEEE

    whoa hold on, baby
    you put on a little weight since I seen ya last
    oh really, I don't remember them 44 hips
    naw, naw, we kool 'n tha gang
    ...(gonna haveta close my eyes and picture that kardashian girl, yeah the one from that video)
    Oh sorry baby, just thinkin to myself
    But I have to give thanks to mbk for getting us back together
    Thanks MBK
    Okay baby I'm back

    BLUUU TOOOTH LAAA DAAAEEEEE!!!
     
  8. RonsHome

    RonsHome Member

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    Ok ok that's was petty but I have a better question.

    If I use the Bluetooth lady zip would this effect the equalizers in let say proamp player or Equalizer app.
    Or is it just effect DSP
     
  9. Mbk

    Mbk Android For Life
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    4,152
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +4
    To test it flash in and check all you just mentioned... if not what you wanted just reflash the ROM without wiping and you'll be back to where you are currently...
     
  10. dandroidrome

    dandroidrome Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just need to ask about the text message thing. I saw someone else ask and never saw an answer. I had to go back to PEv4.2 because on PEv5 I kept looseing text messages. I really want PEv6 but loosing text messages is a deal breaker, Is this fixed now?
    Thanks, Dan

    PS - Love your work guys, the best ROM's out there
     
  11. Rodeojones

    Rodeojones Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bloomer, WI
    Ratings:
    +0
    Did you try locking your messaging app into memory? I use Handcent and I locked it into memory on v5.0.2 and when I flashed v6 I did the same thing (just in case). I've never missed a text.
     
  12. llt_droid

    llt_droid Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well, I've been running 5.2 for quite some time, but recently my phone's been real squirrely. Last couple of days, just about anything I try to do causes a reboot and it's real hard to get it to come back up. This evening I flashed 6 hoping that might fix me, but now it won't come up at all (stuck at M screen). Any ideas, Droid experts? I followed the usual mantra of wiping data/cache 3 times, dalvik 3 times and system and boot 3 times before flashing.

    Well, did a battery pull then flashed the 1.1 SV kernel from the op and at least it booted up this time. We'll see what happens.
     
Search tags for this page

2.3 elite beta

,

download project elita beta