[ROM] RedRum Chaos 1.3.sp1

Discussion in 'Team Chaos' started by hedney3, May 26, 2010.

  1. MonkeyTime

    MonkeyTime Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    East Troy, WI
    Ratings:
    +0
    Ok, first, it's my fault for waiting until the day before I leave on vacation, I know that. Now that that is out of the way.....

    I see that 1.3 had wifi tethering, I'm assuming 1.3.1 does as well. What am I missing to enable it or start it working?

    Is the stock kernel capable or am I missing something else.

    I'm currently running 1.3.1 with the stock kernel.

    I've tried to search for a noob article on the basics, but can't seem to come up with anything. Any advice would be greatly appreciated.

    C
     
  2. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well you need to install a wifi tethering app. you can find them on the internet. if you cant find it ill get one for you but it should be a straight forward task
     
  3. MonkeyTime

    MonkeyTime Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    East Troy, WI
    Ratings:
    +0
    Sorry, forgot to mention that, I did install Wired Tether for Root Users (I think that's the name of the program).

    So what am I missing to enable it?

    Is there a basic tutorial that I can't find?
     
  4. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    you should go into that application after you install it. then click on the giant wifi symbol to make it begin tethering
     
  5. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    can you install what over BB. and what i will tell you is that anything by team chaos is for OUR rom. so its not ment to work on another rom