rom queston

Discussion in 'Samsung Fascinate Development' started by fuzz1, Jan 29, 2011.

  1. fuzz1
    Offline

    fuzz1 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    so i installed backhole 3.0 from rom manager and i get no viberation for anything, calls, notifications, softkeys etc. i then installed jt's super clean and vibe works but cant send or recieve txt. backed up and wiped each time. wtf is goin on? is it the rom? the kernel? any advice would be great! thx
  2. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    When I have a anomaly like that with a new rom (especially if others aren't reporting the same thing), the first thing I do is to reinstall the rom without any wipes.

    Good luck.
  3. fuzz1
    Offline

    fuzz1 New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok thanks ill try that. Hope it works!
  4. justinc101011
    Offline

    justinc101011 New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Make sure you have the right radio 3.0 is dl09 based so you have to flash the modem in Odin. Also most the time if vibration isn't working its because your using a dl09 on dj05 or vice versa. Flash a kernel for your modem.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App