[ROM] [MikRoms] The Perfect Storm v1.0 [03-23-11] Thunder and Lightning!

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by chingy51o, Mar 24, 2011.

  1. WorldOfJohnboy

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    812
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    1) On a PC, go to market.android.com Sign in with your Gmail account. Click "My Market Account" and try to locate SlingBox. If it isn't there, then something is wrong with your Market account and you should contact Slingbox support to get the app. If it is listed there, then you have a Market issue on the phone and I don't know what to tell you there (sorry).

    2) I had the same issue with Touchdown. I emailed NitroDesk from my Gmail account and they sent me a License Key, which you can type in on the application that will give you the full version of the software.
     
  2. rg0019

    rg0019 New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0


    1. I went to the market and the app was there. Ok, so, I clicked on it and it said my current device was not compatible. My TB comes up as Verizon HTC ADR6400L.

    The funny thing is that the app worked with the stock TB. I flashed this rom last night and the app is not compatible, now? Hmm... I may have to try another rom...

    2. I emailed Nitro with my original PO, so I'll probably get the key today.

    WorldOfJohnboy, thank you for your help...




    Update: I switched roms and I can see all my apps now. Thanks...
     
    #38 rg0019, Mar 31, 2011
    Last edited: Mar 31, 2011
  3. scorpion

    scorpion Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    north of Boston
    Ratings:
    +0
    Has anyone else lost there Led that flashes when then get a message mine stopped working .. :( any idea to fix this ??
     
  4. simpdogg

    simpdogg New Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Flashing Custom Rom

    Do I need to unzip the PS Rom then put it on the card than use rom manager? Sorry about the newbie question.
     
  5. scorpion

    scorpion Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    north of Boston
    Ratings:
    +0
    nope just put it on your card an use RM ..
     
  6. simpdogg

    simpdogg New Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, accidentally put rom in folder called my roms had to rename to myroms no space than rom manager recognized.
     
  7. hogowner

    hogowner Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Great Rom and speed!!! Just hope that chingy in his next release has a transparent notification.
     
    #43 hogowner, Apr 2, 2011
    Last edited: Apr 2, 2011
  8. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    I wanna download this Rom and the server won't let me what's up with that
     
  9. namespace

    namespace New Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I recently installed this ROM and was hoping to see some improvement in battery life and operating speed. I can't see any difference in battery life and Quadrant looks to be giving me the same as before flashing this ROM (~1700). Also, I don't find that the "boot times are ridiculously fast." Actually, it seems that the boot time is the same as before. :(

    Is there something that I did wrong? I basically did a wipe/factory reset and then installed the .zip from the sd card. I booted up, set up my account and settings, and went about my way with the phone. Maybe someone can shed some light one what I am doing wrong here.

    NOTE: I am not claiming that the ROM does not work. In fact, the phone is running fine. However, I was expecting great improvements and am not seeing them. Just looking for some help to resolve this.
     
  10. namespace

    namespace New Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    I just installed v1.1. This boots up quickly. Quadrant is giving me a slightly better score. I will need to tweak things, I guess. Also, I still need to determine if the battery life is any better.
     
  11. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    Any body know if there is an overclock app for this Rom or for theTB in general liks Jrummy had fot DX
     
  12. dark juggalo

    dark juggalo Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    WNC
    Ratings:
    +0
    great rom.. thanks bunches...
    if possable can you look into:
    -Fix the issue of the phone muting the external Microphones when I plug a 3.5mm stereo cable into the headphone jack. That way I can conduct phone calls using my car's AUX port on the radio.

    I've seen quite a few posts from others that would be also eternaly gratefull for a solution.
     
Search tags for this page

myphone storm rom

,
thunder rom v1