rom mananger

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by TrucknGolf, Apr 5, 2010.

  1. TrucknGolf

    TrucknGolf New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So i purchased the preium verstion of rom manage but everytime I try to open it it fc's. What gives?
     
  2. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    try uninstalling and reinstalling it first ?
     
  3. TrucknGolf

    TrucknGolf New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    dosent work
     
  4. icculusX

    icculusX Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    The Moon
    Ratings:
    +0
    tell us a bit more... also, you bought it, do you have the free and bought versions installed? you need to.
     
  5. brando56894

    brando56894 Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    Try wiping the cache? You might want to talk to koush since he created it.
     
  6. drewshaver

    drewshaver Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    in the app description it says you need to have the free version installed as well. do you?
     
  7. brando56894

    brando56894 Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    IME it wont FC if you dont have the free version installed, the buttons are just grayed out, I remember downloading the paid app and it wouldnt work and was like wtf is going on?!?! Then I felt dumb when I remembered you needed the free app also.
     
  8. Skillz360

    Skillz360 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Theres an option to Fix Permissions on the main screen of rom manager to fix FC issues
     
  9. brando56894

    brando56894 Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    But that doesnt help if rom manager FCs and he cant get to that setting ;)
     
  10. Skillz360

    Skillz360 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well just figured I would throw a suggestion It would be nice to know What rom he's running and if his phones rooted
     
  11. NeverEndingXsin

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    For rom manager you MUST download the free version before downloading the payed version. all downloading the payed version does is just un-gray the grayed out areas in the free version. the payed version is not supposed to actually open up.
     
  12. goinskiing

    goinskiing Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm having a different problem, but no matter what rom I download and install (BB 0.9 and UD v9) it will get caught in a droid eye loop and then I'm forced to flash back from my nandroid backup to my rooted 2.0.1. I haven't been doing the wipe, but that may be the problem. I hav ealso flashed clockworks. Is it just me (more likely) or is there some bug with these particular ROMS with ROM Manager (yes I have the premium and have that set up correctly).