Rom Manager problems

Discussion in 'Android Tech Support' started by KsKnightmare, Sep 16, 2010.

  1. KsKnightmare

    KsKnightmare Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i was using Rom Manager quite a bit and everything worked great. then all of a sudden it just wont reboot to recovery. it says i downloaded the rom and i check wipe data/cache and then reboot. but it doesnt reboot it just sits there. any ideas why this is happeneing?
     
  2. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    How long have you been rooted and what process did you use to root?
     
  3. KsKnightmare

    KsKnightmare Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i had my old phone rooted for about 2 months when it started. then i get a new droid 1 today and used the ADB push process with rageagainstthecage. and then restored my old backup from my other phone and this one wont work either. im guessing it may have to do with the rom? im running BBv.4
     
  4. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Thanks for the clarification. We seen folks posting similar issues who used one of the one step rooting apps.

    If you can still get into RM try flashing an older version of CW then see if you can boot into recovery.
     
  5. KsKnightmare

    KsKnightmare Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ok i tried flashing an older recovery and it popped up and said "An error occurred while attempting to run privileged commands"
     
  6. KsKnightmare

    KsKnightmare Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    never mind! i found it. li went to superuser and it said it was denied. i allowed it and it works! :D thanks! @mwhartman
     
  7. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Glad it worked it for you!
     
Search tags for this page

super user wont grant rom manager privilege