[ROM] [Rom] Liberty3 V2.0 For The Droid 2 11/28 - Sunday Bloody Sunday!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by syaoran12, Nov 29, 2011.

  1. HutRU01
    Offline

    HutRU01 Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Roanoke, VA
    Ratings:
    +0
    I will pass on that one. ;)

    Too much trouble.
  2. tjarvis
    Offline

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Next lol?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  3. tjarvis
    Offline

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Due to brave one on rootzwiki it looks like v17 is a go with 3g intact. Although the "lock home in memory" update vs v6 supercharger is still up for debate.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  4. RJT185
    Offline

    RJT185 Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Was able to recreate the %%##%% error for the battery value on the lock-screen. Only once it goes low it enough where it suggest "Plugging in your charger."


    Beyond that, I haven't really had any problems. Although I can definitely tell that I'm being throttled by Verizon when I'm Downtown (PGH) and it's lunch time. My phone's internet slows down to a mortifying crawl. Then as soon as I leave the area or time goes by, it goes back to normal.
  5. HutRU01
    Offline

    HutRU01 Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Roanoke, VA
    Ratings:
    +0
    Has anyone tried the TBH app on Liberty 3 (v2.0)? I would like to be able to use 3g tethering as a I did prior to upgrading. Any other suggestions would be great.
  6. dynamowow
    Offline

    dynamowow New Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I too lost 3G - installed the Liberty 3 and no 3G as well as no data selection in settings - someone please figure this out - in the mean time I'm switching back to Liberty 2
  7. zzz123kkma
    Offline

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    did you have the official update for 3.2 from verizon? i had similar problems when i upgraded and it was due to that if u use rsd lite and go flash back to stock everything and then do the update from them and then re-root and then you can install the new version which should work just fine. theres also already a thread posted by me where people explain it more indepth if you are unsure on how to go about this.
  8. dynamowow
    Offline

    dynamowow New Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I SBF'd to stock froyo and downloaded Monster_2.3.2_4.5.153_updater_Rooted.zip and loaded the Liberty 3 on top of that - everything seemed to work except 3G after the Liberty download - 3G was fine after the gingerbread download before the Liberty
  9. zzz123kkma
    Offline

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yea your gonna wana stick with the official update from Verizon this time. It worked for me after i did it. good luck to you.
  10. dynamowow
    Offline

    dynamowow New Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks - btw where's the best place to download the Verizon official update?
  11. zzz123kkma
    Offline

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    after you go back to stock: settings, phone info, system updates and update. ull be offical 2.3 and then re root and L3 it up in that phone!dancedroid
  12. dynamowow
    Offline

    dynamowow New Member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Cool! Thanks - I'll try that
  13. plutonium0587
    Offline

    plutonium0587 Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Main bugs I see so far are
    1. Blur gallery messes up media audio
    2. Brightness status bar widget doesn't work right
    3. Sync status bar widget doesn't work
    4. New camera will not allow 5mp shots ...just freezes and fcs ... installed old camera app, much better.

    Sorry if these are repeats. Just what I see so far. Battery life and overall smoothness is great.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  14. KalKal
    Offline

    KalKal New Member

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Cary, NC
    Ratings:
    +0
    If you mean the circle arrow widget button, that's not sync, that would be auto rotate.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  15. tjarvis
    Offline

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    You should read the bugs thread

    Sent from my DROID2 using DroidForums
Search tags for this page

#fff1f1f2

,
#fff1f1f2 app
,
droid global liberty v2 d2g dowlot
,
liberty 3 2.0 download bloody sunday droid 2
,

liberty 3 droid 2

,
liberty 3 rom for droid 2
,

liberty 3 v2.0 droid 2 global

,
liberty gold 2.0 droid 3 zip download