[ROM] [Rom] Liberty3 V2.0 For The Droid 2 11/28 - Sunday Bloody Sunday!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by syaoran12, Nov 29, 2011.

  1. zzz123kkma

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    maybe if u have a receipt in you email the creators can do something? i really dont know just throwing ideas out
     
  2. zzz123kkma

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Does anyone know if set cpu conflicts with the cutomizers performance options? because ive herd people are getting amazing 3 day use out of it but im not seeing it.
     
  3. garrettcorn

    garrettcorn New Member

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    3 days... holy i might flash my phone to find out that is crazy!
     
  4. KalKal

    KalKal New Member

    Joined:
    Jul 23, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Cary, NC
    Ratings:
    +0
    i've seen a few conflicts in performance in general. i thought it was just my phone being crappy. trying this now.
     
  5. zzz123kkma

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    2 hrs of battery used so far since the upgrade and im at 90 % so far already with no use but text. i have set cpu and the liberty power management going. does it seem like its draining fast or is that normal?
     
  6. nyyyankees87

    nyyyankees87 New Member

    Joined:
    Dec 2, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same Issue

    I have the same issue, My Mod version says 1.0 but i have the honeycomb lock and i have the themes. is it possible im 2.0 on 1.0?
     
  7. GrandWazoo

    GrandWazoo Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am stuck on the M logo. I followed all instructions, wiped data, and even sbf'ed and reinstalled ota, still stuck at m logo when trying to boot liberty 3. I downloaded from my PC. I am going to try downloading it from rom toolbox, see if that makes a difference.
     
  8. rystan11

    rystan11 Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Knoxville
    Ratings:
    +0
    This is a very smooth rom. It would be very hard to top this. Everything under the hood is great smoothest its been WITHOUT any overclocking/undervolting on my part yet.

    Few suggestions:
    -Options for status bar widget ("scrolly thingy" lol)
    -The custom stripped down launcher2 is a little quirky, when hotseats are adjusted to 4, you can't move dialer and some other ones to any other position than where it is located currently. I love (blur home/app drawer anyways- others might not like it)
    -ability to add/apply icon packs would be great. Blure icons lame :) IMO (maybe romtoolbox option in future???)
    I'll edit when I find something else.

    Good teamLiberty

    Battery life is great! came off the charger @ 7am and is now 49% @ 6:38pm w/ full use (I.e. market browsing/downloading, call-time, texting, theme applying...)

    ***can I apply any jakesbites mods to this ROM?
     
    #44 rystan11, Dec 2, 2011
    Last edited: Dec 2, 2011
  9. GrandWazoo

    GrandWazoo Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I tried downloading from Rom toolbox, which is now an ordeal in itself with rom manager splitting off, but I digress. Anyway, the download failed every time i tried to start it. This is getting really annoying. I can't download it from rom toolbox, and when I downloaded it to my pc and copied it over, I got stuck on the m logo.



    Edit: I downloaded the file to my phone from the link and the md5 sum doesn't match. This is the first liberty update I have gotten this problem with, what's up?
     
    #45 GrandWazoo, Dec 2, 2011
    Last edited: Dec 2, 2011
  10. rystan11

    rystan11 Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Knoxville
    Ratings:
    +0
  11. GrandWazoo

    GrandWazoo Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes, I said I downloaded it both onto my PC and onto my phone from the link posted. I said I could NOT download it from Rom Toolbox due to some 404 error, and the only other option is the teamgummy website.

    The md5 checksums have not matched what was given any of the times I have downloaded the file. Also, the md5 was different every time I downloaded the file (i.e. download #1 had a different md5 than download #2 even though I clicked the exact same link to download them both).

    Is anyone absolutely awesome and willing to shove their known working version of the file onto their dropbox or a file hosting site for me?
     
    #47 GrandWazoo, Dec 2, 2011
    Last edited: Dec 2, 2011
  12. TehGods

    TehGods New Member

    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've noticed when listening to music and doing other things theres somewhat of a lag occasionally. Anyone else had this happen?

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
Search tags for this page
dowlot go launcher paling keren
,
droid global liberty v2 d2g dowlot
,
#fff1f1f2
,
#fff1f1f2 app
,
liberty 3 2.0 download bloody sunday droid 2
,

liberty 3 droid 2

,
liberty 3 rom for droid 2
,

liberty 3 v2.0 droid 2 global

,
liberty gold 2.0 droid 3 zip download
,
liberty rom droid 2 global