[ROM] [Rom] Liberty3 V2.0 For The Droid 2 11/28 - Sunday Bloody Sunday!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by syaoran12, Nov 29, 2011.

  1. Lavs23

    Lavs23 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've got the same thing, sbf'd, did ota update to gb, rooted, bootstrapped recovery, used 2.5.0.8 (or whatever it normally is from bootstrap 2.5 somethin) recovery to wipe and install. It took no time at all to install which has me puzzled. Going to check the md5sum make sure my download wasn't a bad download.
     
  2. Lavs23

    Lavs23 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    md5sum was bad, redownloading now.
     
  3. Lavs23

    Lavs23 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've downloaded the zip 4 times and each time it's the wrong md5sum, guess I'll keep trying.
     
  4. Mike Lazaga

    Mike Lazaga Member

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has anyone tried Jakemods?


    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  5. Skidoo03

    Skidoo03 Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Will you please let me know when you have the right file? I've never checked the md5 sum but I will now just need to figure out now and I've tried it from the droid 2 bootstrap recovery and the lastest clockwork mod. Yes I'm rooted and I wiped data/factory reset, I'm guessing it was just the whole md5 sum being wrong but I'm gonna try again, I'll let you guys know.
    Edit: I know how to check the md5 now and I've gotten the wrong one after downloading twice, just gonna keept trying.
     
    #29 Skidoo03, Nov 30, 2011
    Last edited: Nov 30, 2011
  6. Insanelycool

    Insanelycool New Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    There are some interesting articles going around mentioning "carrier IQ" logging information, and even some mentions that "Contacts Sync" and "ContactsData" are able to do similar things.
    BUSTED! Secret app on millions of phones logs key taps ? The Register
    There is also a separate vulnerability discovered with App permissions:
    Android glitch allows hackers to bug phone calls ? The Register

    I am not a programmer, but am an avid Liberty Rom user since near the beginning. I am curious if you guys have looked into these vulnerabilities, plan to, and can offer any information. I admit I put a bit more faith in the humanity of you developers who make Liberty possible. We humans need to look out for each other right? I love what you guys do and am just concerned over this new information about security vulnerabilities and the possibility of activity and keystrokes on the phone being logged. I am not yet on the new release (liberty 3 2.0) , I am still using L3 1.0
     
  7. joeblow789

    joeblow789 Member

    Joined:
    Sep 12, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I just DL'd it again from the OP, hash verifies. Try again, use a different connection or even PC if necessary.
     
  8. Skidoo03

    Skidoo03 Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Trying to download again, seems like it's taking longer so I'm not sure if that has anything to do with it. I'll let you all know.

    Edit: Downloaded again and it took a little longer and it worked!
     
    #32 Skidoo03, Dec 1, 2011
    Last edited: Dec 1, 2011
  9. mixgenio

    mixgenio New Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So when I try to buy the liberty customizer app in the market, it says I purchased it already but won't let me install it because I havent purchased it. I want to purchase it so I can use it/show my appreciation but can't when it incorrectly tells me I already bought it. Is anyone else experiencing this?
     
  10. whatuseekisfire

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Do you have the link for the right file?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  11. zzz123kkma

    zzz123kkma New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Do you have more than 1 google account i know i have more than 1 and ran into that problem then i realized i had purchased under one and it switched on me
     
  12. mixgenio

    mixgenio New Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
Search tags for this page
dowlot go launcher paling keren
,
droid global liberty v2 d2g dowlot
,
#fff1f1f2
,
#fff1f1f2 app
,
liberty 3 2.0 download bloody sunday droid 2
,

liberty 3 droid 2

,
liberty 3 rom for droid 2
,

liberty 3 v2.0 droid 2 global

,
liberty gold 2.0 droid 3 zip download
,
liberty rom droid 2 global