[ROM] [Rom] Liberty3 For The Droidx 11/02 - Its Time For A Revolution!

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by kejar31, Nov 3, 2011.

  1. Nepenthe
    Offline

    Nepenthe New Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did the data wipe and I got my 3g back, not sure why that would work then.

    On another note I can't get Tethering to work anymore. It has been a whiel really but have been to lazy to look it up. Is ther ea new app to do this or something else. I keep getting redirected to Verizon's site when I use it.

    Thanks
  2. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    Flash the TBH tether patch or the Wugfresh Tether Patch
  3. mkowske
    Offline

    mkowske New Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    From Liberty GB 0.9

    Hi I am on Liberty GB 0.9. Can I flash directly from this or do I need to SBF to an OTA? My system version says 4.5.596 Android version 2.3.3

    And if so, can I use the ROM toolbox or is it better do it manually with Clockwork Mod?

    Sorry.. I've done this a couple times before but it always confuses me.
  4. brad92
    Offline

    brad92 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TEXAS
    You should install .602 or .605 as thats what Liberty 3 is based on, but people have flashed it over .596 and said they had no issues.

    .602 and .605 have upgraded radios and other fixes, so its also beneficial for that

    Sent from my DROID SPYDER
  5. LAN
    Offline

    LAN New Member

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dead Link

    Hello. Anyone have the file? teamgummy link is dead. All links point to teamgummy.

    Thanks
  6. pkopalek
    Offline

    pkopalek New Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Download 'ROM Toolbox' from Market, and people are saying you can download it with that.

    My problem is that on my current ROM, a 'low space' error keeps happening, even though I have uninstalled MANY apps and have many GB left on my SDCard. So when I go to download ROM Toolbox, it errors out and says that I have too little space.

    Fail.
Search tags for this page

droid x liberty 3

,
droid x liberty rom
,
droidx
,

liberty 3 droid x

,
liberty 3 rom
,
liberty rom download droid x
,

liberty rom droid x

,
liberty3x-1.0gold
,
liberty3x-1.0gold.zip
,
nextech s3 xda