[ROM] [Rom] Liberty3 For The Bionic 10/26 - Its Time For A Revolution!

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by kejar31, Oct 26, 2011.

  1. ds00

    ds00 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    That would be awesome. Thanks guys!
     
  2. Captmilk

    Captmilk Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +4
    Did you realize these guys do this for free..... posting something like that is kind of arrogant.
    you wanna help these guys develop faster give them some money
     
  3. pollardhimself

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Already have.... I said please lol. They make a little money off the rom toolbox which I have also bought, I am totally willing to pay for this rom its the best one
     
  4. bobdole21

    bobdole21 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After installing this ROM, rebooting the phone and watching the LibertyROM eagle logo spin for 70 minutes, I feel the time for a revolution is at an end....
     
  5. tgyberg

    tgyberg Silver Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    3,964
    Likes Received:
    319
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Minneapolis, Minnesota
    Ratings:
    +343
    Current Phone Model:
    Pixel 2XL & Pixel C
    You watched a bootloop for 70 minutes? That has to be a record!
     
  6. Captmilk

    Captmilk Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +4
  7. bobdole21

    bobdole21 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yep, followed the instructions, everything was looking peachy till...well....a while after the reboot.

    Thanks for the debrick post.
     
  8. Captmilk

    Captmilk Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +4
    when that happens to me usually means I forgot to wipe data and cache
     
  9. bobdole21

    bobdole21 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I wiped them both, pretty diligent about it, as for the RSD, how do you get it to recognise the phone, windows won't even pick it up while it's in the spinny eagle stage.
     
  10. bobdole21

    bobdole21 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Nevermind, I found the manual so I could rtfm...
     
  11. Captmilk

    Captmilk Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +4
  12. bobdole21

    bobdole21 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Much appreciated, I have it flashing now.

    Had to use the wife's windows box, best part was that it wouldn't extract a tar.gz file so I had to copy it over to my linux box, extract it then recompress it in a zip format.

    Going to give it another try tomorrow from scratch, I'm sure there is something that I boned up on.