[ROM] [Rom] Liberty3 For The Bionic 10/26 - Its Time For A Revolution!

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by kejar31, Oct 26, 2011.

  1. OhSteelerfan

    OhSteelerfan New Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just dl this and installed it. Stuck on boot animation with liberty eagle just spinning around ... been doing this for over 5 min. What should I do?
     
  2. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Boot into recovery and clear data and cashe

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  3. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does it matter if you on. 886 or. 893?

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  4. missrachel

    missrachel Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orlando, Florida
    Ratings:
    +0
    Installed this ROM earlier tonight - loving it so far! Very quick and easy - no major problems to speak of! Came from stock rooted Bionic... and boy is this a treat! Thank you for all your hard work, devs! :)

    I did find one small (potential) bug after installing the Blur Alarm Clock from Liberty Customizer. In the Blur Alarm Clock home screen, AM/PM values appear to be inverted. My alarm is set for 9 AM (shows correctly on my lock screen and under "set alarm" details), but you'll see in the attached image that the alarm appears to be set for 9 PM.
    View attachment 41773
     
  5. SS4Luck

    SS4Luck New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Am i missing the dl link for the liberty theme??

    Im installing the Rom right now :)
     
  6. GohanBurner

    GohanBurner Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    516
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Waukesha, WI
    Ratings:
    +2
    What's the difference between RC1 and this? I'm guessing next to nothing since it was a Release Candidate...
     
  7. ducky124

    ducky124 Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    i had the same problem
     
  8. GohanBurner

    GohanBurner Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    516
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Waukesha, WI
    Ratings:
    +2
    Do I absolutely have to wipe my data again regardless? I mean...I figure you should just be able to update from the RC1 shouldn't you? When I try to install this I get a (bad) error. I don't know what's up with that.
     
  9. cedarrapidsboy

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    #21 cedarrapidsboy, Oct 27, 2011
    Last edited: Oct 27, 2011
  10. faganm24

    faganm24 Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    FYI, webtop works on this with only an HDMI cord. I just about freaked when I found this out.:icon_ banana:
     
  11. pollardhimself

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Think im going to give this ROM a try

    I am on .893 with Theory's Rom

    So to install its



    So Reboot Recovery

    Wipe Data/Factory Reset
    Format System
    Wipe Dalvik
    Install From Zip "Liberty Rom .Zip"


    Did I miss anything?
     
  12. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    For those of you who have installed this ROM be sure to mark it as so in the [OP] in the right upper corner :nerd: