[ROM] [ROM] Liberty Gingerbread

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by Koveleski, Jun 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. simon_lefisch

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    I don't use that funtion, sorry. Weird that it wasn't offered. Did you try and go into settings after signing in?

    sent from my DROID2 running CM7
     
  2. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah and theres no sync option. And I have tried to reinstall but to no avail. I think os because the 1st time I used my back up from titanium. So im gonna try to reflash gb and start over. :(

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  3. tnygigles66

    tnygigles66 Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did you run the customizer and add facebook as an account?
     
  4. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No I didn't. I just did a restore from titanium backup

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  5. tnygigles66

    tnygigles66 Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I would try adding the facebook account and making sure your logged in uder it and see if that helps.
     
  6. bigee1212

    bigee1212 Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    anyone notice the dialer font colors being messed up? for example, hitting the call button you cant see "mobile" or "home" its white font on white...
     
  7. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well that worked. Thanks guys

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  8. americanz

    americanz Member

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well a new issue has presented its self to me. Has anyone has issues with wifi not working on the stock 2.3.3

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  9. SWFLDroid

    SWFLDroid Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A couple things I would like help with-

    First, is there any way to create a shortcut with homescreen Icon to use the torch feature that is in the Lib Toolbox? Great feature but too many button presses to get to it.

    Second, is there any way to change the lock screen? I prefer the look of the dial unlock or some of the other slide locks to the the simple unlock screen that comes with LGB 0.9.
     
  10. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    You could just use the flashlight app (its the same thing).
    Have you tried metamorph on the lock screen?

    Droid 2 Liberty GB v0.9
     
  11. SWFLDroid

    SWFLDroid Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The last flashlight app I had just used the screen as the light, not the camera flash. I can check the market, I just thought there was a way to do it with the Lib native torch.

    I have not used metamorph yet, I will check it out.
     
  12. tnygigles66

    tnygigles66 Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I think droidlight is what you miht be working for. Works well.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page

liberty 3 can't find recovery safe mode

,

rom d2 sd shadow

,

rom gingerbread kc v0.9