[ROM] [ROM] Liberty 3 RC1 - Time for the Eagle to once again take Flight

Discussion in 'Droid Bionic Roms' started by kejar31, Oct 21, 2011.

  1. jtsativa420

    jtsativa420 Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    188
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +4
    And some of us didn't know where it was at. Found it and hit it!
     
  2. Captmilk

    Captmilk Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +4
    Great job! on this Rom
     
  3. mswierse

    mswierse Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lol, and that is why I was asking... I didn't understand what mark installed meant the first couple days on this forum, then I saw the button :icon_ lala:
     
  4. pollardhimself

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    195
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Does the rom fix the constantly focusing in and out camcorder issue? If it does I will install ASAP
     
  5. GohanBurner

    GohanBurner Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    516
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Waukesha, WI
    Ratings:
    +2
    just wondering, are you going to include cyanogen mod 7 style notification widget??

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. powerwagon

    powerwagon Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Went back to build 48...much much better battery life for whatever reason. Apples to apples, as I had exact same apps restored using titanium backup. Who knows.

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  7. XAndyJX

    XAndyJX New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just installed the ROM a little while ago... It's very nice - I'm really liking it so far, just like my DX was before I upgraded to the Bionic. I was starting to get really frustrated with all the random lockups with the stock ROM and constantly pulling the battery :mad:
     
  8. XAndyJX

    XAndyJX New Member

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I noticed an option in the camera settings that allows for "Auto Focus" and "Continuous Focus" selections. I haven't messed with it yet but it seems you can disable it now by just selecting "Auto Focus".
     
  9. ntek

    ntek Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Under settings I don't see data connection or roaming under settings how do I access the features?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
     
  10. kurumatt

    kurumatt Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I use an app called LTE switch. Gets me to those settings quick.
     
  11. missrachel

    missrachel Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orlando, Florida
    Ratings:
    +0
    Pardon the n00b question, but this will be my first time flashing a ROM on my Bionic! To install, can I use Rom Manager or do I have to use Bionic Bootstrapper? I'm rooted but haven't done any mods other than freezing bloatware.

    Thanks for your hard work and dedication, Kejar and JRummy!!! You guys rock! :)

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  12. jtsativa420

    jtsativa420 Member

    Joined:
    Oct 8, 2011
    Messages:
    188
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Dakota
    Ratings:
    +4
    You could use either method, i believe, but only with rom manger premium can u install from sd card. The premium costs money and the bootsrapper is free. I prefer the bootsrapper personaly for all my backups, rom flashes and battery wipes.

    Most roms have a reboot into recovery mode and some even have an option to reboot into recovery every time so if you were to soft brick or boot loop you could still restore your backup without having to go back to stock re-root etc.
     
Search tags for this page
liberty 3 rc 1
,
liberty 3 rc1 download
,

liberty 3 rom

,
liberty 3 rom droid bionic
,
liberty rom 3
,
liberty rom bionic
,
liberty rom dx rc1
,
liutarishi