ROM Installed?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by Motodroid1996, Feb 17, 2010.

  1. Motodroid1996

    Motodroid1996 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was updating the room on my droid but I can not remember how can I check with one I have?

    The reason I'm trying to check that is because that way I can request help to the right person.

    Maybe some one can guess.
    Here is what I have.

    I can put live wall paper; the launcher is just like the nexus one. I was able to root at to 950 MHz.

    Now my only problem as right now is that Locale (a program that I use. mast have)

    Is not working with this room. When I try to add a condition, location it just don’t do anything.

    I think I'm using!!Bug less best!! But I’m not sure.

    I wonder if any one has the same problem with locale.
    Help please. :icon_rolleyes:
     
  2. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Your NOT using Bugless Beast...you have to have one of the 2.1 ROMs...
     
  3. Motodroid1996

    Motodroid1996 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there a way to check for sure?
     
  4. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
    Not for sure maybe, but you could go into Settings/About Phone/ and then see what it says under Firmware Version and under Build Number too......Cause some of the devs will put their versions under those
     
  5. Motodroid1996

    Motodroid1996 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok here is what i have:

    about the phone
    firmware version 2.1
    Base band Version c_01.3e.01p
    kernel version 2.6.29-omap1-hgb9fcbc3e35d9-dirty walter@landbox #49
    Build Number alldroid_Community_rc1.0

    Any ideas?

    Thanks.
     
  6. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +0
  7. Motodroid1996

    Motodroid1996 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I did see that 0.2b when I was rebooting my phone. so I guess thats what i have.

    Thank you so much.
    I owe you one.

    Thank you