[ROM] gingerbread update.zip w/ gapps

Discussion in 'Android Roms' started by jeffv2, Dec 28, 2010.

  1. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    okay, make sure you download the latest build then send me the think in a PM and ill post it. of course you'll get credit for it=]
     
  2. PeDe7

    PeDe7 Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    does any1 know how to update the market in this build? tried installing the .apk manually, clearing cache, applying the test-keys.zip and to no avail.. thanks in advance
     
  3. joshk6656

    joshk6656 New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i just sync'd and built fine, you sure theres problems?
     
  4. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    idk, it was probably a problem because my computer lost power during a build on Friday. i just removed the entire sholes branch and am rebuilding now. it'll be done soon :)
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    3rd rock
    Ratings:
    +0
    No worries about credit - the last build you have linked via MediaFire was painfully slow - sine my account is a paid account it *should* be faster. Theoretically. lol.

    But I appreciate it nonetheless.

    Sorry to hear about the power outage. No worries, m8, I'd rather have it working right and a day or two late than another build that I cannot use.

    I grabbed the build from several days ago, and after installing it and letting all my apps sync, it would not see the twitter app in the market at all - even when searching for it. Also, when GV was installed, I tried to log into my account and it kept taking me back to he sign in page - it would never log in.

    So, while the ROM itself looked great (and all the changes to things like the power control bar are top notch) I was unable to use it for more than a couple of hours, so yeah, I'd much rather have it working than not. Even if it is late.
     
  6. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    cant.. it fc's
     
  7. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    flash the latest gapps... the last one i posted i removed twitter and other things that could be found on the market... but now i remove stuff from the rom. like live wallpapers and other stupid stuff :)
     
  8. dbuglio

    dbuglio Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I posted about this and never really got a confirmation about the issue.

    It seemed like the GPU or 3d acceleration was not implemented in the build from 12/30. I can't get any 3rd party live wallpapers to not force close and no 3d games are working (gameloft). Also the ui feels just a tad.... unaccelerated... is the best way to describe it.

    I am running ADW Ex launcher and getting the screen transition animation working just fine.
     
  9. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    i removed live wallpapers & idk about 3d or anything. i dont play games or watch any movies on my phone sorry but try flashing the latest build and see if it works.. the new build i wont remove the live wall paper picker and stuff.

    and sorry about not replying ... i have a lot of posts to read :p
     
  10. dbuglio

    dbuglio Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I was able to install some 3rd party live wallpapers and they were selectable under the live wallpaper's option, however they would force close (some would allow me to go under the wallpapers settings menu however) the min they would have to draw to the screen.
     
  11. johnlgalt

    johnlgalt Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    3rd rock
    Ratings:
    +0
    Ahh, so I may have had an older gapps.zip then - that would make sense.

    Still, I'll wait for the latest build. dancedroiddancedroid
     
  12. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    yeah, if i dont remove stuff theres only 38k of space available in /system .... and thats before flashing gapps. with that type of space you wouldnt be able to have a market place or anything haha... i wish Motorola would have given us more then 512mb of rom :icon_evil:
     
Search tags for this page
download ziip gapps 236
,
flashdroid3 rom update zip
,
gapps 234
,
gapps 236
,

gapps gingerbread

,
gapps-234
,
gapps234
,
gapps236
,
gingerbread rom updates
,
sholes 1001 rom