[ROM] gingerbread update.zip w/ gapps

Discussion in 'Android Roms' started by jeffv2, Dec 28, 2010.

  1. krayman bauer

    krayman bauer Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    rhode island
    Ratings:
    +0
    Give it a go man.. been using as a dd since christmas and the small stuff is soooooo outweighed by the speed, looks, and unmatched battery life. What's instore for us today jeff? You must need a vaca after all your work lately on this!


    sent from my Jeff v2 spec'd droid using the droidforums interwebs app over the wi-fies
     
  2. anuraj1

    anuraj1 Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +0
    I see a lot of posts about cwm3, is it required to flash this ROM?

    Is it better than whatever is installed by ROM Manager?
     
  3. Im_Gumby

    Im_Gumby Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You don't need it.
    In fact, I couldn't get the new one to wipe/factory reset.
    Reflashed 2.5 version and installed the new rom WHICH IS AWESOME!

    Thanks again Jeff!
     
  4. Explosivpotato

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Welp, that didn't last long.


    Clean wipe, formatted all sectors and installed from CWM 3. Just set the phone down after checking a text message and watched it reboot itself.


    Why are only a couple people having this issue?
     
  5. bigtex52

    bigtex52 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Big D little a double-L A S
    Ratings:
    +3
    Try backing your max frequency back down to 800 Mhz. Just a thought. (Liquid Settings/Performance Tweaks/Maximum Frequency)
     
  6. Explosivpotato

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Liquid settings? There's a Cyanogenmod Settings entry, but that doesn't contain any governor settings that I'm aware of. I'm using Milestone Overclock combined with SetCPU and have seen this happen with all ranges of clock rates, including stock 550MHz.
     
  7. bigtex52

    bigtex52 Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Big D little a double-L A S
    Ratings:
    +3
    Sorry bout that. Brain fart! LOL. I have seen it work and also not so it's maybe worth a try.
     
  8. 0vermind

    0vermind Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm in Utah, about 20 miles south of Salt Lake City. I use GPS almost everyday. It's so accurate on CM7!! I can zoom in and it tells me where I am in my house, like down to feet. Crazy!!! Never had problems with GPS in Gingerbread.
     
  9. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    people on the east coast are having problems with gps because the faa is doing a gps test.... no lie, i tweeted the link.
     
  10. 0vermind

    0vermind Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah I saw that. I was all "WTF?! What's the about!!??" lol
     
  11. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    for all of you wondering, im setting up some cool stuff. im working on a overclocked kernel for gingerbread, its a little easier then milestone overclock & there's more slots that can be edited. plus im going to be adding a overclock kernel to my Clockworkmod builds.
     
  12. cpetku

    cpetku New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Tried it out today at lunch, but fell back to Froyo. 3G didn't come back after I made an outgoing call. Not sure why others aren't having this issue as I downloaded the latest version before the test.. DSP Manager would FC. Browser OK, CamCARD OK. Didn't install GAPPS, so I assume that's where all the missing widgets (and market) are...
     
Search tags for this page
download ziip gapps 236
,
flashdroid3 rom update zip
,
gapps 234
,
gapps 236
,

gapps gingerbread

,
gapps-234
,
gapps234
,
gapps236
,
gingerbread rom updates
,
sholes 1001 rom