[ROM] gingerbread update.zip w/ gapps

Discussion in 'Android Roms' started by jeffv2, Dec 28, 2010.

  1. johnlgalt

    johnlgalt Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    3rd rock
    Ratings:
    +0
    Also having some trouble locating apps in the market that were there previously. Pico TTS is one of them.

    And DSP Manager is FCing always, on boot as well as on loading the app. All I have been able to do is enable it for headphones....
     
  2. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    idk i wouldn't expect the compass to work right... i looked at it and it seems the way the gps and magnetic thing is setup is a little weird compared to froyo & what the dev site says
     
  3. droidbionic

    droidbionic Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i wont be able to find my way through the jungle without me compass!

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  4. johnlgalt

    johnlgalt Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    3rd rock
    Ratings:
    +0
    OK, kewl about the compass thing. What about DSP manager?
     
  5. jeffv2

    jeffv2 Developer
    Developer

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    south jersey
    Ratings:
    +0
    it has something to do with the kernel again.... i think
     
  6. welterbf123

    welterbf123 Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've been installing the new market found on Cyanogen's site since this ROM first came out and I haven't had any trouble with it.
     
  7. mkratzazz

    mkratzazz New Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    installed a few hours ago.. and just noticed that the screen doesnt turn when i rotate the phone.. i was just thinking it was a setting, but can not find it.

    i read somewhere in this thread someone had same prob.. and was told to wipe before install.. i wiped data and cash 3 x before i installed..

    just throwing it out there.. still happy with it though.. :)
     
  8. hijackerjack

    hijackerjack Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Settings > Display > Auto-rotate Screen

    Check that box for it to work. Not sure if it's actually working or not though. I always have it off.
     
  9. mkratzazz

    mkratzazz New Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yeah.. i saw that.. and tried it again.. still not working .. prob my accelorometer is bugged.. but too lazy to redo, will wait for next update.
     
  10. dmdj232

    dmdj232 Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    really?....interesting...what's the link to where you got the DL from?
     
  11. betolley

    betolley Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It does for me. It deletes any odex files so if you have those you might want to update the script before you install. It has the 3g fix that I posted yesterday morning and camera fix in the same zip.
     
  12. betolley

    betolley Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Jeff care to elaborate on the .zip file? I just used a file I got from a different site. I could not find alot of documentation on setting up the .zip file. I usually program with the ndk and sdk and always adb my changes.
     
    #1692 betolley, Jan 16, 2011
    Last edited: Jan 16, 2011
Search tags for this page
download ziip gapps 236
,
flashdroid3 rom update zip
,
gapps 234
,
gapps 236
,

gapps gingerbread

,
gapps-234
,
gapps234
,
gapps236
,
gingerbread rom updates
,
sholes 1001 rom