{ROM} Gingerbread-ReBakedv2!

Discussion in 'Android Roms' started by es0tericcha0s, Dec 19, 2010.

  1. thexxoffspring
    Offline

    thexxoffspring Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    rochester new york
    Ratings:
    +0
    set your backlight up to high using the power control widget and the lights go back on
     
  2. DF Smod
    Offline

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Without having to flash it to find out - what is the Miren browser download in the O/P - just an alternate browser ?
     
  3. metiCkOne
    Offline

    metiCkOne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    It's the miui style browser. The stock browser has issues atm. I think changing you home page will fix the issue though.
     
  4. metiCkOne
    Offline

    metiCkOne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    So yeah, my accelerometer totally worked last night when I flashed this. Does anyone elses work with out having to hit the power button?
     
  5. DF Smod
    Offline

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    I will tell you in a few minutes :wink:
     
  6. Jizzylax
    Offline

    Jizzylax Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyone else missing apps in the Market? e.g. Weatherbug Elite?
     
  7. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 Silver Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    Ratings:
    +0
    My accelerometer is not working
     
  8. TAPOUT27
    Offline

    TAPOUT27 Silver Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    Ratings:
    +0
    yea im missing a few apps as well
     
  9. Jizzylax
    Offline

    Jizzylax Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Did you turn it on? For some reason network location was disabled for me upon install.


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  10. metiCkOne
    Offline

    metiCkOne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    I dont have the rom or build.prop in front of me but it is probably because there are lines in there that are generic and need to be edited to correspond with the droid. The first line is build.id, it should say ro.build.id=FRG83D - I think swype uses this line other apps may as well. The other important one is ro.build.fingerprint. This line should be the same as the FRG83D version. It should read something like ro.build.fingerprint=verizon/voles/sholes... I dont know the rest.
     
  11. DF Smod
    Offline

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    I backed up my current ROM - flashed this .zip and then after a reboot, restored the data/only from my back-up and my accelerometer works just fine :)
     
  12. metiCkOne
    Offline

    metiCkOne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    Awesome. Do you feel like testing a theory? I flashed over a setup FRG83D rom booted the phone, noticed notification panel issues, went into recovery, wiped data/cache, rebooted and the accelerometer still worked.

    Can anyone try this method? I suppose it doesnt matter what rom you flash over. As long as that rom doesn't have issues
     
  13. alonsou
    Offline

    alonsou Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    558
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norwalk CA
    Ratings:
    +0
    I'll try now over CM 6.1.2
     
    Last edited: Dec 20, 2010
  14. DF Smod
    Offline

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    New find - the accelerometer is only working on the Launcher Pro home screens, not from within any applications
     
  15. metiCkOne
    Offline

    metiCkOne Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    Good, any news is good news. Okay now do you feel like clearing cache and data for launcherpro and restating the app to see if it still works?