[ROM] [BETA] CyanogenMod 7 for Droid 2

Discussion in 'Cyanogenmod - D2' started by JBirdVegas, Jun 15, 2011.

  1. loki993
    Offline

    loki993 Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    625
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +3
    Yeah thats what Im thinking too, it just seems to be doing it more lately, probably just a coincidence though.
     
  2. simon_lefisch
    Offline

    simon_lefisch Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SoCal
    Ratings:
    +0
    I've never had that portion on cm7 so its prob the carrier.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
     
  3. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    My phone has done that since new. Mostly when I was on the stock ROM

    CM74DX
     
  4. addictedhacks
    Offline

    addictedhacks Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Orange County, Ca.
    Ratings:
    +0
    Can someone plz get me the link to download cm7? I dont know where to start. I downloaded the link that said nightly on the op and flashed it but i dont know what i did wrong because i cant add my gmail account
     
  5. brad92
    Offline

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    You need to flash the Gapps zip.

    http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-gb-20110613-signed.zip

    MIUI
     
  6. addictedhacks
    Offline

    addictedhacks Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Orange County, Ca.
    Ratings:
    +0
    awesome thanx
     
  7. Mike Lazaga
    Offline

    Mike Lazaga Member

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has anyone tried new liberty toolbox to flash a nightlie ? I just noticed that it gives more wipe options than rom manager.
     
  8. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Google apps! If you use rom manager it gives you the option to dl them.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  9. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Oooops already answered duh..lol
    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  10. VirtualCLD
    Offline

    VirtualCLD Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +14
    I thought ROM Manager didn't work for Droid 2.
     
  11. droid2drummer
    Offline

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Yes.. it does..you hit the first option at the top flash cmr..it will ask you for device name..hit droid 2 and then ok. It will then give you a list of all the available roms that the app offers.. there are more out there as some I guess do not participate...get the premium too! This will give a few more downloads and options..hope this helps. And always make a backup to be safe...I don't always but I have a few...

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  12. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    You can get google apps from this thread too. Rom manager will work though. You're thinking of using it on gb leak roms where you need to bootstrap first. Thats not necessary on 2nd init.

    MIUI
     
  13. loki993
    Offline

    loki993 Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    625
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +3
    Well after a little bit more not Im not so sure. Its doing it a lot more now then it ever did. Its also doing it in places it never had before. Before it had only done it twice and one of those time it was becasue I put it in a drawer at work where the 3g is know to be terrible anyway.

    Then again who knows, maybe before it just wasnt shifting down to 1x when it should have been and just staying on 3g with no signal, so as far as I know it could actually be working better lol.
     
  14. ldopa
    Offline

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Update and activate your phone and roaming capabilities by dialing *228 and choosing options 1 and 2. It may or may not help

    MIUI
     
  15. havens1515
    Offline

    havens1515 Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Rochester, NY
    Ratings:
    +0
    That's cool! I didn't know you could do that!
     
Search tags for this page

cyanogen mod 7 rom

,
cyanogenmod centura
,
cyanogenmod samsung centura
,
cyanogenod samsung galaxy centura
,
facebook mjs1015
,
galaxy centura bricked
,

galaxy centura cyanogenmod beta

,

jbird rom patch

,
logo.bin cyanogen
,
sex mejdam