[ROM] ApeX 1.3.1 for Droid X - Running, running, as fast as it can (12/16/10)

Discussion in 'Droid X Roms' started by Fabolous, Dec 9, 2010.

  1. fakiesk8r333

    fakiesk8r333 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok so I restored by to the stock rom and then re-restored back to apex 1.3.1 and for some reason I can't update adw laucher. Anybody know what im doing wrong?

    Also I cant get the any app to switch through the terminal emulator...they all fail and say no such directory.

    Also when I navigate to /system/apparently there are two launcher apps. The old (1.3.3) version and the new (1.3.6) version.


    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. demoninsidemeh

    demoninsidemeh New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    my stock rom had a note pad widget that i really liked. any idea how to get that back? thanks
     
  3. fakiesk8r333

    fakiesk8r333 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Download the removedapps1_2 zip from the original post and then move the StickyNoteWidget.apk to the directory /sdcard and then use the install script from the terminal emulator to install it.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. db306

    db306 Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just a quick question. Is the social networking Blur app in the removed Blur apps file that is posted on the front page? I wasn't sure if that could be put back into this ROM. Thanks!
     
  5. wooddale

    wooddale Senior Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    1,771
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Il & Wi
    Ratings:
    +11
    Im running about 1700 overclocked at 1.3gh is that about normal?
     
  6. HemiDroid03

    HemiDroid03 Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bronx, NY
    Ratings:
    +0
  7. droid fetish

    droid fetish Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    OH
    Ratings:
    +0
    I consistently get mid 1700's running J'rummy's overclock at ulv 1.35, so that sounds about right.
     
  8. 250 or point 65

    250 or point 65 New Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    2 intelligent questions for you guys that I haven't found the answer to:

    1) I have played with the scripts ApeX and have just about everything how I want them. However, in the first post, it mentions that now the overclocking/undervolting values are "hidden" from other apps changing them. Did I read that correctly? The reason why I ask is that I have seen that people are either using the script or JRummy's app to change their values. Can I use the DX/D2 Overclock app that I bought and used previously?

    2) This is my second ROM. I started with Liberty, which I was completely disappointed with. Now when I boot up, the phone starts with the first screen that says LIBERTY, then to the bootstrapper, then to the ApeX ANDROID screen. First, is there any reason why the LIBERTY screen still pops up and do I need to get rid of it? Second, how would I go about getting rid of it? It doesn't bother me all that much except its a reminder of how I fell for the hype and should have went with a better ROM :)
     
  9. droided1

    droided1 Member

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Heard there's a program in market place you can use to change that boot image, can't recall the name.
    Now, what I did to get rid of it was to reinstall liberty, in the toolbox went to the boot logo option and picked a different one. You can pick stock, but they actually got a couple cool ones. Then I reflashed back to apex... which ill never leave again.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  10. Steady Hawkin

    Steady Hawkin Fueling The Revolution
    Developer

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Seattle
    Ratings:
    +0
    The program is called dx/d2 logo changer and its made by Jrummy
     
  11. Bob the Noob

    Bob the Noob New Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah, it does boot logos and a few other things. Well worth the .99 cents...:)
     
  12. demoninsidemeh

    demoninsidemeh New Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I installed the watermark them now I get my sms's twice. any ideas?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
Search tags for this page

apex 1.3.1

,
apex 1.3.1 download
,
cyanogenmod 10 wallpaper
,
cyanogenmod background
,
cyanogenmod background images
,
cyanogenmod live wallpaper
,
cyanogenmod wallpaper
,
cyanogenmod wallpapers
,
lawcher wallpaper
,
wallpaper cyanogenmod