[ROM] ApeX 1.3.1 for Droid X - Running, running, as fast as it can (12/16/10)

Discussion in 'Droid X Roms' started by Fabolous, Dec 9, 2010.

  1. Porterhouse0

    Porterhouse0 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah I cleared data and cache. I even fixed permissions in rom manager. The droid forums app force closed on me twice while writing this reply. Can I go back to 1.2.1?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. droidxchat

    droidxchat Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    if you're getting FC you should try installing alogcat (free from market) and changing the level to error only, then next time you get a FC post what alogcat says here
     
  3. Porterhouse0

    Porterhouse0 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I will try that thank you...if that does not work I'm hoping I can revert back

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. gamemaster333

    gamemaster333 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm pretty sure it may just be me , but is anybody else having trouble swapping out the keyboard through terminal emulator? I type in "su", then "keyboard". I wanted the black multitouch one so I input "bmt" and it says "bmt: not found". It says this same thing for any option that I use. Can anybody help?
     
  5. hyperlite

    hyperlite Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Su
    Keyboard -bmt

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  6. bamfsig45

    bamfsig45 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    882
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ICT
    Ratings:
    +0

    su
    keyboard -bmt


    you're typing just like that?
     
  7. Porterhouse0

    Porterhouse0 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Su
    Keyboard
    Keyboard - bmt

    I think lol
    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  8. gamemaster333

    gamemaster333 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That worked. Many thanks everyone!
     
  9. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Developer

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    And I've updated the instructions on the keyboard script to be a little more clear:

    after switching keyboards, it automatically switches to Swype because the GB/MT keyboard was deleted for a split second before being replaced by the one chosen in the script.

    So, after the reboot, you'll need to manually switch back to the correct keyboard.
     
  10. prevail70

    prevail70 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks Fab for a great rom!

    one question or issue, this is not big deal but when i try to overclock using dx/d2 overclocker it reboots when i hit apply setting ever time... i installed 1.3 over 1.2.1 using the instructions in the 1st post... if you could help me with this that would be awesome!

    again thanks for a great rom

    chris
     
  11. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Developer

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +0
    If you didn't wipe data and cache, you'll need to go into settings, manage applications, find the overclocking app, and wipe its data.

    should work after that.
     
  12. hailtothetheif83

    hailtothetheif83 Active Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,020
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Temecula, Ca
    Ratings:
    +0
    Had the same issues with the overclock app from JRummy... I just rebooted a couple of times and it was good to go! I also wiped data/cache on install
     
Search tags for this page

apex 1.3.1

,
apex 1.3.1 download
,
cyanogenmod 10 wallpaper
,
cyanogenmod background
,
cyanogenmod background images
,
cyanogenmod live wallpaper
,
cyanogenmod wallpaper
,
cyanogenmod wallpapers
,
lawcher wallpaper
,
wallpaper cyanogenmod