1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

[ROM] [ROM-AOSP] Official CM10.1 (JB 4.2.2) [NIGHTLIES]

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by Hashcode, Dec 5, 2012.

  1. ws6formula350
    Offline

    ws6formula350 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    I've seen a few people say that GPS doesn't work with Google Maps, but i've seen just as many people say it does--how about for you? Just curious. I think i'm going to re-root my warranty replacement tonight and flash CM11 :eek:
  2. MoonScar119
    Offline

    MoonScar119 New Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well it works but i can not seem to manage it. like in the iconns menu, it shows the icon for gps (location) but i can not toggle it on/off if I had enabled it in the location services. It is working though. I used my escort live update today on my way to work. that uses the maps app
  3. bofis
    Offline

    bofis New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there a way to copy CM10.2 from Slot 1 INTO the Stock Slot so I can play with CM11 in Slot 1? I'm fairly happy with CM10.2 lately and really don't care to waste memory for the old Moto rom at this point.
  4. thelolotov
    Offline

    thelolotov New Member

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    To be frank, if you can't figure it out yourself, you probably shouldn't do it. You take a huge gamble by overwriting stock ROM.
  5. ws6formula350
    Offline

    ws6formula350 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    I'm running Stargo's 12/07 build w/dhackers 12/06 Gapps and have no issues other than an occasional FC with Simpsons Tapped Out.

    Sent from my XT894 using Tapatalk
  6. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I have a D4. It's rooted. I have SS 3.65 and just downloaded fresh installs of both the 12/14 CM10.2 and 12/16 CM11 ROMs. I wiped the slot completely.

    When I install either of these nightlies, I get repeated com.android.phone crashes and my keyboard doesn't work. Touch screen works fine but an on-screen keyboard doesn't pop up either. Any ideas?

    I've tried gapps from 20130303 and 20130812 and 20130813 (for CM11).
  7. kwyrt
    Offline

    kwyrt New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    CM11 require different gapps. Check out stargo's CM11 thread here: [ROM][4.4.2][AOSP][Unofficial] CM11.0 (KitKat) - xda-developers. There are links in the OP to kitkat compatible gapps.
  8. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
  9. kwyrt
    Offline

    kwyrt New Member

    Joined:
    Nov 9, 2011
    Messages:
    366
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, OH
    Not sure about your issue there. 08/13 should be the correct gapps for CM10.2. Maybe the file is corrupt? You could try re-downloading the gapps.
  10. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Well I'm on CM11 with the KK gapps and it's working pretty well so I'm a happy camper. :)
  11. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Also, either I'm an idiot or I'm blind, but I can't seem to find where I can set the number of rows/columns per home screen. Is that feature not available in CM11?
  12. bofis
    Offline

    bofis New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It could be if you used another launcher such as ADW or Nova... doesn't CM11 have two launchers even, I believe one has the settings you are looking for.
  13. kenji91
    Offline

    kenji91 New Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    458
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Launcher doesn't have the option. Launcher3 does, but it doesn't let me remove apps/shortcuts from home screens. :)
Search tags for this page
4.2 gapps cm10.1
,

cm10.1 gapps

,
cm10.1 gapps 4.2.2
,
d2g cm10
,
droid 2 global cm10.1
,

droid 4 cm10.1

,
droid 4 roms
,
droid incredible 2 cm10.1
,
gapps 4.2.2 cm10.1
,

gapps cm10.1

,
gapps cm10.1 download
,

gapps for cm10.1

,
install aosp rom on android 4.2.2
,
telephony.lteoncdmadevice
,

wifical.sh