[ROM] [ROM][AOSP][4.0.3][CDMA] Gummy 0.9.0 - 03/24/12 - The Remodel!

Discussion in 'Galaxy Nexus ROMS' started by kejar31, Dec 20, 2011.

  1. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    0.3.0 or 0.3.1?

    I flashed 0.3.0 yesterday and he released 0.3.1 later that day :)
     
  2. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    0.3.0

    I didn't see enough in the change log to flash 0.3.1 over it since I was already set up. They appear to be very similar so battery life shouldn't vary too much imo.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
    Last edited: Dec 29, 2011
  3. wicked

    wicked DF Administrator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    4,437
    Likes Received:
    784
    Trophy Points:
    258
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +851
    Current Phone Model:
    Sony Xperia Z3
    Twitter:
    @MikeAlvez
    I flashed 0.3.1 last night and didn't get as good of idle time time as syndicate but still got great results. :D Unplugged last night and was at 92% this morning. DancingNexus
    Will test battery today.

    So far this ROM/kernel combination has been flawless!
     
  4. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    Alright, I'll stick with 0.3.0 for now and see how battery life goes.

    I have facebook contact sync working but no contact pictures. This is all we have at this point correct? Picture fix is coming later?
     
  5. 666ogre666

    666ogre666 Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    583
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +1
    On 0.3.1 and still getting this issue. Fresh install and apps restored from market...

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  6. wicked

    wicked DF Administrator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    4,437
    Likes Received:
    784
    Trophy Points:
    258
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +851
    Current Phone Model:
    Sony Xperia Z3
    Twitter:
    @MikeAlvez

    That's weird. You using stock launcher? Try a different launcher and see if you still have the same issue just to see...
     
  7. gabemtz83

    gabemtz83 Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is there a blackout theme available for this rom?
     
  8. 666ogre666

    666ogre666 Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    583
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +1
    Im using the Trebuchet for Gummy launcher now and it still does that. Its kind of random though as to when it happens and when it goes away but its only happened with Gummynex
     
  9. kejar31

    kejar31 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    This is a strange issue and only seems to be happening to you... I wounder if it cause the gpu os overclocked in Imoseyons leankernel
     
  10. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't know the difference between cdma and gsm. does cdma mean 4g? I have 4g. I flashed clockwork mod from rom manager and selected gsm, made a backup and all that good stuff.
     
  11. kejar31

    kejar31 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    CDMA is Verizon... GSM is for AT&T and T-Mobile
     
  12. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Damn. I rebooted into recovery and wiped data. It was taking a long long time (in relation to the original droid) and all it said was formatting data. I thought it might be stuck so I pulled the battery assuming I needed to install the cdma version instead. I rebooted and now it's in a boot loop. I had thought that since I made a backup w/ Rom manager I could just restore that but I can't seem to find it.

    Now what? Just wipe data/factory reset I guess and be patient? Heck I can't do much else. It was taking about 5 minutes and maybe I just got punchy.
     
    Last edited: Dec 29, 2011
  13. patmw123

    patmw123 Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,724
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    78
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +56
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Sounds like youll have to flash the stock images and reroot and what not if you cant restore your backup. Just remember to choose cdma clockworkmod this time :biggrin:.
     
  14. mtnbst

    mtnbst Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    153
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I always flash the GSM clockwork recovery version. For some reason the cdma version doesn't take to my phone. GSM works every time.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  15. otter34

    otter34 Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    OK I've got everything wiped...whew that was scary. I'm used to dropping the file onto the root of my sd card, changing it to update and then flashing from recovery. Do I put the file on my nexus, change it to update then look to install update.zip from Recovery? Perhaps I didn't see install update.zip because I had the wrong one installed?
     
Search tags for this page
download gummy driod
,
error processing rom manager script
,
gummy rom for galaxy vibrant
,

gummynex rom

,
gummynex rom for galaxy vibrant
,
myphone a919 e: failed to mount data
,
quick pin unlock gummy rom
,
rom 4.0
,
sd marker not found red triangle with exclamatory mark
,
the gummy remodel rom