[ROM] 2.3.4 Usa/Ita Deodexed from standard 2.3.4 Verizon...

Discussion in 'Droid Pro Development' started by dettofatto, Apr 30, 2012.

  1. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    It is very strange...
    But copy your original build.prop (from2.3.4) with rootexplorer, set permission to rw-r-r, then reboot...
    It is only build.prop related...
    Set into airplane mode for doing it!

    Sent from My Motosola....
     
    Last edited: May 19, 2012
  2. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Ok, I will give it a shot doing what you've told me. I made a copy of the build.prop from my stock 2.3.4 version and put it on my sd card. I'll also put my phone into airplane mode from the start, and see if that will smooth things over. I really hope this works!

    EDIT: Rootexplorer says that I cannot paste my build.prop because there is not enough free space. I am editing yours to see if changing the default mode to cdma will fix things.
     
    Last edited: May 20, 2012
  3. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It worked! ROM Toolbox was able to copy the build.prop over and now I have signal! Wonderful!

    EDIT: For anyone else who is on Verizon, the only mode that will work for me is the GSM/CDMA auto (PRL) one.
     
    Last edited: May 22, 2012
  4. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    See also on xda... I've added a patch for reboot option on power menĂ¹...!

    Sent from My Motosola....
     
  5. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    Do you like it?
     
  6. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, I definitely do. It's the right mix of stability and features for our phone. Everything works: Flash, Hulu Plus, and video recording were things that I really missed. Plus, I definitely find battery life and signal strength to be better. And I get all those things with as little of the Blur interface as possible. The only thing I really miss right now is the notification power control widget from cyanogenmod. Great work, honestly. Is there a way for you to make this into a zip and have it be a flashable rom?

    EDIT: Oh, one more thing: Is there an option to have the onscreen keyboard auto-hide when the phone is in portrait mode?
     
  7. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    I suggest you smartkeyboard..
    It's not free, but it is perfect...!
    I've removed the standard keyboard.
    For the Widgets on the status bar, I'm thinking about, but for now I'm using widgetsoid.
    Also for the rom.zip. I've tried, without success.
    My next steps are the .zip, improve leds, and screenshot on the power menĂ¹...
    I'm studying about.
    Thank you!
    Sent from My Motosola....
     
    Last edited: May 22, 2012
  8. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Great work! I like your plan. I think I will hold off on trying out another build until I can flash it. That will make it a lot easier for me to keep my apps and settings.
     
  9. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
  10. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    For american users that want global network or cdma menu with global option:


    For renabling:
    download data_property_cdma_persistradio.zip, put this folder (overwrite) under /data , set all permission to rw-r-r (folder and files)
    download USAbuild.prop and replace your build.prop (if you have american 2.3.4) with this. set permission to rw-r-r
    reboot into clockwordmod
    wipe all data
    reboot
     
    Last edited: May 27, 2012
  11. enlight22
    Offline

    enlight22 New Member

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    This rom rocks.. only thing it needs that I. Can't live without is the framework.jar mod for voluume rocker next and previous music track control. Without thati can't keep this rom :-( also smart keyboard rocks. Nice work
     
  12. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    I can't understand....
    What do you mean?
     
  13. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    dettofatto, do you know of a way to upgrade your build without losing all of my settings and apps? I remember reading on your xda thread that you can attempt to just restore system, but that it is dangerous. Any ideas?
     
  14. dettofatto
    Offline

    dettofatto Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Italy, Rome...!
    Ratings:
    +0
    No... I don't suggest you this method...
    Only titanium backup...
    I'm sorry....
     
  15. r3j2
    Offline

    r3j2 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    No worries, just wanted to make sure. Thanks for all your hard work!
     
Search tags for this page
deodex 2.3.4 droid x
,

deodex 2.3.4 droid x2

,

dettofatto

,

droid 2 global stock 2.3.4 deodexed

,

droid pro rom xda based on 2.3?4

,
droid x 2.3.4 cdma
,

droid3 build.prop ro.telephony.default network

,

marvel cdma stock deodexed rom

,

rezound generic.kl

,

ro.telephony.default network