Returning from Bugless Beast to Cyanogen. Should I use setCPU?

Discussion in 'Koush' started by Jarvisoid, Jul 14, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. Jarvisoid
    Offline

    Jarvisoid New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just downloaded CM6rc and I'm liking it so far. I've been a Bugless user for a while now but I'm always interested in changing my phone up. My question is....should I use setCPU with CM6rc? It wasnt necessary with BB0.3 because of pete's scripts. Also, is there a certain kernal I should use with this rom?

    Thanks
  2. ravichopra
    Offline

    ravichopra Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you do use SetCPU, make sure you flash back to SU 2.1 (the last version of Superuser Permissions). The current (2.2.2) bangs heads with SetCPU to create serious frustration. 2.1 works great though.

    WRT kernels, I tried jdlfg's Froyo kernels, but found that access control in wifi tether didn't work. Switched to P3's 1200 LV kernel and everything's been working perfectly since.
  3. heynow1301
    Offline

    heynow1301 New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How do i flash back to SU 2.1?

    thanks for your help. 2.2 seems to have issues with autokiller and temp monitor as well....
  4. randomboy50
    Offline

    randomboy50 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Last edited: Jul 14, 2010
  5. heynow1301
    Offline

    heynow1301 New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks man! That worked wonders!