Restore backup apps is not working properly

Discussion in 'Bugless' started by Darkside34, Jan 22, 2011.

  1. Darkside34
    Offline

    Darkside34 New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I used the backup function in v5 before updating to v6.2.1 and attempted to use the restore function in the ROM utilities menu, however it appears to not be working. It asks for permissions and I give them, but it never actually restores the apps.


    Anyone else having this problem?
  2. Darkside34
    Offline

    Darkside34 New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nevermind, its just going really slow.


    30 minutes and 5 apps have been restored, hopefully it will get them all before my battery runs down :p.
  3. jcwilliams
    Online

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Yea I just got done wiping cache/data and reinstalling to figure out my issuse but anyways most of mine autorestored within like 30 mins. I just sat the phone down and let it be for like 20 mins then went back to it.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. DHO
    Offline

    DHO New Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    248
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NOLA
    The backup script on v0.5 backups system settings only.
    The backup setting on 0.6 backups the apps to the SDcard. It does not seem to include system settings or app settings, Titanium is still needed in 0.6
Search tags for this page
android auto restore not working
,

android automatic restore not working

,
restore backup not working
,
system restore on droid not working