Request

Discussion in 'Team Chaos' started by adrynalyne, Apr 27, 2010.

  1. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    Everyone who is using 1.2 (in any flavor), please check it ##program is working for you and post here?



    Thanks.


    The numeric code is ##7764726. Do it from the dial pad not the keyboard.
     
  2. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    ....................................
     
    #2 R1Lover, Apr 27, 2010
    Last edited: Apr 28, 2010
  3. adrynalyne

    adrynalyne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    2,896
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +5
    Sorry.

    I meant on my rom :D
     
  4. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    ........................................
     
    #4 R1Lover, Apr 27, 2010
    Last edited: Apr 28, 2010
  5. Dr01d

    Dr01d Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Using 1.2 with Clean Black 1.2 and I get "Welcome to Verizon Wireless your call cannot be completed as dialed".
     
  6. Xcountry

    Xcountry Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Same for me. 1.2 Black Ice. I get the same verizon message as said in above post.
     
  7. daboss

    daboss New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Monticello,FL
    Ratings:
    +0
    ##program doesn't work for me. I am Using Redrum Chaos 1.2
     
  8. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The full theme? or just the original download of red rum
     
  9. jayman350

    jayman350 Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    843
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lowell, Ma
    Ratings:
    +18
    using Black Ice 1.2 and I am getting the "Welcome to Verizon Wireless your call cannot be completed as dialed" as well
     
  10. marsha12151

    marsha12151 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    MA
    Ratings:
    +0
    No go

    RedrumChaos V1.2 with Black Ice.

    Get the same error.
     
  11. RedBull

    RedBull Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Arizona
    Ratings:
    +0
    Just got 1.2 up and fully running. ##PROGRAM doesn't work for me.
     
  12. ViciousCircle

    ViciousCircle Android Addict
    Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Using 1.2, Naked version of the rom (that I got from the link when we were in IRC the other night). ##Program works perfectly for me.

    Could be a theme issue?