Report your ICS on Razr experience here.

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by coolbreeze704, Jun 23, 2012.

  1. Tracey4
    Offline

    Tracey4 Member

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My wifi cuts in and out as well. I'm considering a reset too, but i hate having to set everything up again. Bleh...
  2. Darryl_B
    Offline

    Darryl_B New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi
    Was wondering if anyone else has this problem .... Both Razr & Razr Maxx with ICS none rooted has an annoying notification that says Verizon Wireless and there seems to be no way to change it even though i have it set to say droid it is very annoying because every time it does that you think that VZW is trying to reach you now it don't do that on all notifications but i can not find a way to get rid of it ......... any help would be greatly appreciated ....... Thank You Darryl :icon_evil:
  3. Trash Can
    Offline

    Trash Can Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Las Vegas, NV
    Ratings:
    +25
    Well, it's back to the drawing board on my wife's Razr. I installed ICS on her phone the other day. It went from approx 50% to completely dead while sitting idle overnight. So I did a FDR yesterday, then turned it off and charged it to 100%. Same thing happened again -- completely dead this morning. Unfortunately, I'm away for the next several days. I had her set up a SA that basically disables everything until I can get home for more troubleshooting.
  4. Trash Can
    Offline

    Trash Can Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Las Vegas, NV
    Ratings:
    +25
    Just a tip..... most people list the model where it says "phone" in their profile, not their phone number.
  5. Tracey4
    Offline

    Tracey4 Member

    Joined:
    Mar 6, 2012
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Did my reset and wifi still barely functions. The strange part is other networks around my house show up in my wireless networks, but mine doesn't most of the time. It isn't my router because my computer is running off it fine. This is so frustrating!
  6. fauxreall
    Offline

    fauxreall Member

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    sometimes its a bit laggy here and there and battery life is way worse. it just seems to be dropping way quicker even with lowest brightness.
  7. rev0jace
    Offline

    rev0jace New Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +0
    Mine seems pretty buggy and I keep getting Error/App force shut down pop ups.

    Had to freeze the Dock process again as the dog gone thing still thinks a HDMI is plugged which is not plugged in. :icon_evil: Was hopping this would have been fixed with this release.

    ADW is all whited out when you select widgets, GTalk shows everyone offline, stock calender widget will not load and foursquare keeps telling me to log in after I have already done so a couple times.

    I will say the phone does seem to be a bit faster and the pattern unlock seems a lot more stable and easy to use. Not sure on the battery yet as just completed the upgrade using Matt's tools 1.7 method to include full wipe before and after, clearing cache's a few times with a reboot after each.

    Hopefully something will shake out sometime soon to address these issues as from what I have searched it appears others are banging their heads also.

    And now you cannot get to your contacts from the Dialer? Why split those up into two different apps?
    Last edited: Jul 2, 2012
  8. T1125P
    Offline

    T1125P Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Astoria, NY
    Ratings:
    +5
    My ICS is running super smooth, very fast when you scroll through your apps, much more responsive compared to gingerbread. I just have one issue that I don't like. I had an app for gingerbread that deleted your frequently contacted list, but the app does not work in ICS and still there is no way to clear that list. Does anyone here know of an app, that's free? Or maybe it's in a setting in ICS that I missed?
  9. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    128
    Location:
    In a race car...
    Ratings:
    +196
    There is an app in the store called "Frequently Call Disabler Clean" but it's .99 cents, and it requires root. That's the only thing I have found. It also has a patch that makes it so there is no frequently called list at all. But my phone is rooted.
  10. T1125P
    Offline

    T1125P Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Astoria, NY
    Ratings:
    +5
    Hi ok thanks I will look into that, my gingerbread was rooted now I think I will root ICS, I mean I don't know why they just don't include an option to clear that list, to me it makes no sense, and its annoying to.
  11. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    128
    Location:
    In a race car...
    Ratings:
    +196
    It annoyed the crap out of me too. I use my phone heavily for business and when I was finally able to clear it out I had over 70 calls in there. It makes no sense not to be able to clear it. And rooting ICS is as easy as pie. Plus get Voodoo Root Keeper, it will back up your root and if you need to take an OTA, you can unroot before and re-root after with a single tap. It's great. :icon_ devil:
  12. T1125P
    Offline

    T1125P Member

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Astoria, NY
    Ratings:
    +5
  13. zwilson10
    Offline

    zwilson10 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    fantastic.
  14. zwilson10
    Offline

    zwilson10 New Member

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    fantasticc.
  15. 94lt1
    Offline

    94lt1 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    12,026
    Likes Received:
    1,010
    Trophy Points:
    258
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +1,030
    So fantastic ya had to post it twice with different spellings ;)

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
Search tags for this page

drm protected content storage

,

how to get in backdoor of droid razor maxx

,

how to root a damn droid

,

medford oregon droid razr maxx

,

razor max avoided poor internet connection

,

why doesn't temple run 2 work on my motorola droid a855