[THEME] [Release] DarkEdge UI

Discussion in 'Xeudoxus' started by xeudoxus, May 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,501
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    No problem Vulcan! Glad you got your computer working again and was able to set up this amazing theme!
     
  2. codyodyody

    codyodyody Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I guess I am stupid because I really don't know how to do that haha.....its ok though
     
  3. Koveleski

    Koveleski Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    Well are you trying to use the default image or did you modify one yourself? If you modified it, just upload to imageshack.us and then

    whether you upload or not, grab the link and you would put (img)URL(/url) but replace the ( with [
     
  4. Samurai26

    Samurai26 Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Help!

    I'm running CM 5.0.6 and trying to install DarkEdge... I am up to the FWT part, but it states and error that my device cannot be found, what do I do? I chose option three which is for CM only, I really don't know where to go next...
     
  5. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,767
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Used the ESE81 Starter included w/ DE.
    Helix was what I thought was the culprit, but I uninstalled, and set back up my Home.... still constant FC's and lag.
    I reverted to another ROM I had a nandroid of today for work and just in the last hour I've put back my DE nandroid. Odd thing is.... since restoring my DE theme/rom..... not one FC. I have reinstalled Helix but have not set it up or made it default. Gonna see how this plays out.

    Thanks for the responses.
     
  6. mgx

    mgx New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    this......
     
  7. anondrian

    anondrian New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Sounds like your missing usb drivers OR usb debugging is off on phone you be able to get help faster if you joined IRC the link is in the OP
     
  8. FrostMan

    FrostMan Member

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Los Angeles, CA
    Ratings:
    +0
    Hmm, another question in that case, what OC Kernel were you using, and did you have JIT enabled?
     
  9. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,767
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Using P3's 900mhz kernel. JIT is not enabled.
     
  10. bill12690

    bill12690 Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    has anyone tried using this on BB 0.9? I know it says ESE81 only, just curious. I know it doesnt work with BB 1.0 if I'm not mistaken, and i don't want to have to go through the trouble of going to another rom. Thanks guys
     
  11. speckit

    speckit Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  12. Koveleski

    Koveleski Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    Color versions of DE-apps are updated to V1.2. The links in the OP reflect the change regardless of the text not being updated next to them.

    As always, if there's an issue with yellow appearing in a color version, send an email to de.koveleski (at) gmail.com with where you found it and a screencap if possible. Thanks!

    Happy hunting.

    (finance and setcpu have been updated after 1.2 was created and thus will not work if you attempt to theme them at this time)
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
android edge theme
,
android zone razr gold theme
,
avatar rom 5.0.7 system ui crash
,
dark edge motorola droid
,

darkedge

,
darkedge android
,
darkedge thema
,
ui dark edge
,
ui drak edge
,
xeudoxus nandroid rom