redo root

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by migliore34, Feb 18, 2010.

  1. migliore34
    Offline

    migliore34 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i rooted my phone but i think i messed up somewhere because alot of things that i want to do like overclock to 800 and when i got the 2.1 hack everything was messed up. i think i need to reroot my phone is that possible and if how can i do that??
  2. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ???
    Wait, what all was messed up?
  3. migliore34
    Offline

    migliore34 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    alot of things that i try to get on my phone would just not work. like the biggest one was the overclock. ive been trying to bump up to 800 for so long but it just wont. i do all the steps perfect and everytime i press perform restore it says nandroid exited status 25. and i know for a fact the download isnt messed up its the phone.
  4. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    What steps/process did you follow?
  5. migliore34
    Offline

    migliore34 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i take the download and put it in my nandroid file and then go to advance restore and then unmark the data one and then i choose the 800mhz and the perform restore and it says nandroid exited on status 25. it always says that.
  6. natediddy1120
    Offline

    natediddy1120 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ???
    Are you trying to use Simply Stunning? Because that ROM's nandroid folder has another subfolder within it that has the actual files in it.....

    It goes SimplyStunning/SimplyStunning/and then all your important files

    So put the SECOND Simply Stunning folder in your nandroid folder
  7. migliore34
    Offline

    migliore34 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have no clue what smply stunning is??
Similar Threads
  1. jray2855
    Replies:
    2
    Views:
    521
  2. pirate72
    Replies:
    8
    Views:
    937
  3. grizcoach
    Replies:
    3
    Views:
    1,003
  4. TheAlpha
    Replies:
    3
    Views:
    2,188
  5. bfoster
    Replies:
    1
    Views:
    583
Loading...
Search tags for this page

how to redo a root on android

,

redo a root for phone

,

redo root android