1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Recovery problems can't load baseband update

Discussion in 'Droid Incredible Hacks' started by givmedew, Jul 28, 2010.

  1. givmedew
    Offline

    givmedew New Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Pete, FL and Aurora, IL
    I am trying to install the version 2 baseband. I start by unrooting then on a clean install of stock 2.1

    I downloaded the baseband "dinc ota" renamed to update.zip put it on the root
    I take the battery out put it back in hold the volume down and press the power button. Then I select recovery.

    At this point it loads a black screen with a phone icon in the midel and a triangle

    I can do nothing from this point and must remove the battery and reboot

    Any ideas?
  2. doug piston
    Offline

    doug piston Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    vol+ and power.
  3. givmedew
    Offline

    givmedew New Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Pete, FL and Aurora, IL
    :) LOL they need to be a tad bit more detailed in step by step guides :) I am so used to clockwork
  4. givmedew
    Offline

    givmedew New Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    St Pete, FL and Aurora, IL
    doing it now cant wait for fully functional froyo goodness
  5. doug piston
    Offline

    doug piston Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    This would be why they pay me.
  6. Mr.Coop
    Offline

    Mr.Coop New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I do the volume up + power and when I hold it I get three short vibrates and nothing else...
  7. doug piston
    Offline

    doug piston Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,203
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    No. Volume - to get to recovery and then youll see a screen with a red triangle. From there vol + to get to the actual recovery screen.

    But if you getting the 3 vibs sounds like you have s-off already and should not be trying to update the radio this way. The 3 vibs incase anyone else is curious means you've accessed the qualcomm diag mode. You can't do anything with it and to get out just pull the battery.
    Last edited: Aug 15, 2010
Search tags for this page

can't baseband update.zip