1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Reboots after update??

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by bailman, Jul 9, 2011.

  1. bailman
    Offline

    bailman New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well it only took my bolt 12 hours to reboot? Anyone else had any since the update?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  2. StinkyPete
    Offline

    StinkyPete New Member

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    3 times for me.... More frequent than before.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  3. tc3
    Offline

    tc3 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    None for me that I know of.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  4. jseah
    Offline

    jseah New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    978
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    0
    Updated just after midnight last night.....haven't rebooted yet.
  5. trentphipps
    Offline

    trentphipps New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dayton,OH
    none here working good. love the factory 4g and 3g selection!
  6. eddiemro
    Offline

    eddiemro New Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Updated last night and no reboots so far!
  7. 4xxblessed
    Offline

    4xxblessed New Member

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes, I updated last night and have had one reset that I know of.

    Sent from my Xoom using DroidForums
  8. bailman
    Offline

    bailman New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Had a second about 30 min ago...

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  9. tc3
    Offline

    tc3 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Where is this located please?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  10. ajk23az
    Offline

    ajk23az New Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tempe, AZ
    Haven't had any since updated and was getting 2-3 a day before.
  11. ATLfalconsATL2
    Offline

    ATLfalconsATL2 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Settings.. wireless and network... Mobile networks... Network mode
  12. Mysfit
    Offline

    Mysfit New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    35 hours and no reboots yet for me.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  13. tc3
    Offline

    tc3 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there not a widget to get you straight there?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  14. johnd09
    Offline

    johnd09 New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Probably not yet I look to see one soon. Verizon was to lazy to make one.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  15. tc3
    Offline

    tc3 New Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I found it through the settings....I kept getting the impression it was a widget.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  16. motty69
    Offline

    motty69 New Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Knoxville, TN
    45 hours uptime since update with no reboots. I was getting multiple reboots every day before.

    Sent from my HTC Thunderbolt
  17. Technoman
    Offline

    Technoman New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    980
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas TX
    There is some degree of a widget, it's called Data widget, and at the left side of that there is a settings icon. You click that and you are where you need to be to make the changes.
Search tags for this page

thunderbolt rebooting after update