Reboot or freeze up issues

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by kejar31, Feb 18, 2011.

  1. forgottenhero86

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just installed a minute ago. Running the galaxy theme. Will check back with details.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  2. forgottenhero86

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Seems to be a lot better. My phone would freeze if I turned my screen off and turned out back on really quickly but I tired it a few times and it didn't do it. No reboots or other freezes right now either.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  3. el_ote

    el_ote Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I think this is only for 1.5 maybe wrong tho?!?!
     
  4. teakwood

    teakwood New Member

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Both my X and 2 seem to be working better especially with the freezing on wake... neither are oced X is running stock liberty theme 2 is running purple gb.

    Sent from my DROIDX
     
  5. brandon2x

    brandon2x New Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    el_ote I am running 1.5, it just "says" Liberty 1.0. Don't know why???!!! Still rebooting after every phone call though... I'm running the Thunderbolt theme.
     
  6. gamemaster333

    gamemaster333 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I installed this after using the sbf, re-rooting, and reinstalling 1.5. It seems to be more stable now but I just got a random lock up just now. Also, wifi just stopped working one time. It said error and wouldn't work until I pulled the battery.
     
  7. imoseyon

    imoseyon Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    those of you seeing reboots, do you see the full boot sequence including the motorola logo, etc. or just the boot animation (a quick reboot)?
     
  8. mcp770

    mcp770 Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    Nearing 24 hours running liberty on new x as first custom rom so we could say same as having sbf'ed. Also should add I did format my sd card as well only restoring media files I had. Installed all my apps fresh and did not restore data with titanium this time. Happy to report Liberty is running at 100% without a single issue thus far using this patch.
     
  9. brandon2x

    brandon2x New Member

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine are quick reboots. every time I get off a phone call... I wanted to know, after mine got stuck in boot, i flashed to 2.3.320. Should I have found a .340 file instead?
     
  10. validoption

    validoption Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    337
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Quick reboot
     
  11. imoseyon

    imoseyon Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    If you're getting soft reboots (without moto logo), do the following immediately after the reboot:

    1. Open terminal emulator
    2. Type:

    logcat -t 2000 | grep -i watchdog

    3. Copy and paste the output here?


    sent from my dx running rubix or liberty
     
  12. mcp770

    mcp770 Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    yea, you should update to 340. TBH has a zip that can be installed like a rom that can be downloaded via their app or Update zip for 2.3.340 - xda-developers

    Both will update you to clean unrooted 340. So you will need to have z4root and clockwork recovery app also.
     
Search tags for this page
go launcher freeze after full charge
,
what do you do if words with friends freezes
,

what to do when words with friends freezes

,
why does word with friends freeze
,
why does words with friends freeze
,
why does words with friends keep freezing
,

words with friends freezes

,
words with friends freezes up
,
words with friends freezing up
,
words with friends frozen android