Reboot issue

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by dhaymond, Dec 14, 2010.

  1. dhaymond
    Offline

    dhaymond New Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ca
    Could anyone help and let me know if I did something wrong? I rooted my droid x with the same z4root as I did with my fascinate, but everytime I reboot my droid x it just goes into clockmod recovery and I have to reboot phone from there. And my ota fails cuz of it too.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2. maderschramm
    Offline

    maderschramm New Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Madison, WI
    Do you have the bootstrapper installed? Install it to see if it resolves the issue. Also, unroot to see if the problem persisits
  3. dhaymond
    Offline

    dhaymond New Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ca
    Yes I have bootstrap, I aslo did as you recommended and unrooted, then rooted back; ran bootstrap again, then turned phone off and back on. Still goes to clockmod and I then have to press; reboot system now. To boot it up. Is it the z4root maybe? Also in rom manager, my clockmod reads 2.5.0.7 but in clockmod recovery it reads 2.5.0.6, could that be a problem too? Hope that helped.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  4. dhaymond
    Offline

    dhaymond New Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ca
    Now when reboots to install the ota, it shows the box with the arrow coming out of it for 3sec. Then the ( ! ) with the triangle around it for 3sec. Then reboots and says update failed.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  5. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Location:
    El Paso, TX
    You can't bootstrap if you're trying to do the update. Get rid of bootstrap in root explorer. For update you can't have bootstrap, you have to be odexed, and all bloat has to be there. No rom/theme either.
  6. maderschramm
    Offline

    maderschramm New Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Madison, WI
    Sbf flash back to a vzw stock build
    It'll solve all your problems and is pretty simple
  7. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Location:
    El Paso, TX
    Yes, if you don't have a clean rom with all bloatware, then SBF would be easier.
  8. ColdAsIce56
    Offline

    ColdAsIce56 New Member

    Joined:
    Nov 19, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have the same issue. Can someone post the link and how to sbf back to stock. Thanks

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  9. maderschramm
    Offline

    maderschramm New Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Madison, WI
    Check my sig for full tut
  10. dhaymond
    Offline

    dhaymond New Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ca
    Thanx all. And my apologies for the last response and thanx.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App