Reboot in clockwork

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by clarkstrange, Apr 5, 2011.

  1. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Everytime I reboot, I reboot into clockwork mod. I'm running Liberty 2.0 and just flashed Redline theme earlier today. Any suggestions? Should I just restore back to limeslice and let it bump? Or any suggestions? I did it all through liberty toolbox, which I like alot. It's easier. Lol

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  2. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    48
    Location:
    El Paso, TX
    This is normal. Bootstrap hihacks the stock boot process. If you don't want it to boot to cwm then open bootstrap and select bootstrap recovery then ok and your next reboot will be normal.
  3. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you much. But should I leave it like that? Would that help if I ever bricked?

    Sent from Liberated Droid X
  4. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    48
    Location:
    El Paso, TX
    Correct. It will help if you get stuck. You can always restore a backup. I prefer to leave it alone.
  5. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well before I asked that, I did what you said before thinking about it. Lol. How do I get it back? Because I would feel much better knowing I could do that

    Sent from Liberated Droid X
  6. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    48
    Location:
    El Paso, TX
    Open bootstrap app, bootstrap recovery, ok, reboot recovery and it will reboot and it should be back in place.
  7. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Awesome. Thanks man! I appreciate it!

    Sent from Liberated Droid X
  8. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Another question. My market is force closing. It wont even open. Should I clear the data? Or is there another market I can get? Like a custom one?

    Sent from Liberated Droid X
  9. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,414
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    48
    Location:
    El Paso, TX
    just wipe data. settings/apps/manage apps/all tab/ market/force stop/wipe data
  10. jcbaumer
    Offline

    jcbaumer New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there any way to run clockwork if I have a broken camera key? I would live to update to liberty 2.0 but not sure how with out the cam key?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  11. droidDOES.duh
    Offline

    droidDOES.duh New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    How are you installing the rom, through clockwork? Only reason you need to use your camera button is for bootloader..or am I wrong, still a rookie here

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  12. jcbaumer
    Offline

    jcbaumer New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Using cwm to load rom from sd card.. the reboot menu needs the camera button for enter.. was probing to see if there was a program that uses touch screen input.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  13. clarkstrange
    Offline

    clarkstrange New Member

    Joined:
    Mar 6, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dang. Broke camera button just sucks bad. Lol. I haven't read about any other input methods, but by no means am I saying that there isn't any. Lol.

    Sent from Liberated Droid X
  14. el80ne
    Offline

    el80ne New Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    y0h DroidX'er or anyone else that might know? Are you aware of a way to force reboot into clockworkmod recovery at boot with sequence of keys like there is to force bootloader/recovery/safe mode?

    Thanks for all your assistance so far and to anyone else who could spare their time to help.
  15. kilahimm
    Offline

    kilahimm New Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not sure about a sequence of keys, but try pulling the battery and waiting a minute or two and try again. That tends to work after a while for me. If you able to boot you can reboot into bootstrap via the toolbox or in the toolbox set it to boot into bootstrap for every boot.
  16. el80ne
    Offline

    el80ne New Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  17. wildbill86
    Offline

    wildbill86 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2011
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Turn phone off. When you turn back on, pull battery at droid eye. Next reboot will be clockwork mod.

    Sent from my rooted D2G
Search tags for this page

clockworkmod reboot

,

dx won't reboot into recovery how to force

,

how to force to clockword mod

,

how to restart clockwork mod

,

tell s4 to reboot in clockworkmod