1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

re-activation??

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by heartkore, Jun 7, 2010.

  1. heartkore
    Offline

    heartkore New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    after the droid is rooted..would i have to re-activate the phone service by calling verizon?

    i have a motorola droid now but when i had a droid eris and i had to reset everything on the phone, it said i had to re-activate the line also, by calling the verizon hot-line. do i have to do that again after i root this phone?
  2. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    you have to do it when you update the baseband

    welcome to the forums ;)
  3. zone117x
    Offline

    zone117x New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its all automated, it shouldn't be a big deal.
  4. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    that wasn't very clear.. sorry.. no, you don't have to reactivate when you root. but if you install a new baseband as part of whatever you are toying with, then yes. but it's not a big deal, the phone does it for you.. you just say ok, dial it.. wait for some lady to start talking, hit "1", and wait about 30sec while the phone does it's thing.. ;)
  5. heartkore
    Offline

    heartkore New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok thanks. cuz i remember before, it was an actual person and i guess she was checking to see if the phone was stolen or not or something when i had to re-active it... to me it seemed kinda long and tedious.
  6. Sam
    Offline

    Sam Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    3,470
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dirty dirty
    nah.. i've done it 7 or 8 times now.. always a recording, and always less than 1min ordeal
  7. korp
    Offline

    korp New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The only time I had to reactivate was when going to 2.1 from 2.0.1. Not a big deal took about 30 seconds and it was automated so it doesn't really matter.
  8. SovereignX5
    Offline

    SovereignX5 New Member

    Joined:
    May 31, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    after i reactivated mine more than a few times in the same day, the system stopped accepting it, and i had to learn how to do a manual programing on the phone. its actually faster, and doesnt require the tedious "hit 1 to...." stuff
  9. heartkore
    Offline

    heartkore New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do you do that?
Search tags for this page

droid 2x quick activation code

,

droidâ„¢ x by motorola reactivation

,

reactivate a droid incredible 2