Razr Utility will Root .181

Discussion in 'Droid RAZR Hacks' started by jpcalhoun, Apr 24, 2012.

  1. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    The OTA .181 is being pushed now. In case you are wondering, yes Matt G's Razr Utility will root .181.
  2. Sydman
    Offline

    Sydman Premium Member Premium Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    3,418
    Likes Received:
    202
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Austin, Tx
    Man my heart just sank when I saw your thread. I am sitting here at work half asleep still drinking my 5 hour energy trying to wake up.

    I realized that I just did the OTA and didn't do the VooDoo Root Keeper, checked TiBu and NO ROOT ACCESS.

    Plugged my phone into the computer and loaded up the greatest utility created for the Razr and rooted with just a touch of a button. Thank you for the thread and a bigger thanks to Matt for making this great tool.

    Moral of the story, don't mess with your phone when you are not awake yet.
  3. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    LMAO...yeah I bet there were a few four letter words uttered. Glad you saw my thread before too much panic set in. +1 on your comment about the "greatest utility for the Razr". They should make Matt G the super DEV of the year...or something like that.
  4. raw57
    Offline

    raw57 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what version of the utility did you use?
  5. Logan3824
    Offline

    Logan3824 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    450
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Houston
    I used 1.51 and I didn't even have to unfreeze my apps to update to .181 and the utility worked perfect! I have one question though, I did the "overclock" yet when I run SetCPU, I still cannot go over 1200mhz....Where/ what can I do to increase it?
  6. BiGG WiLL
    Offline

    BiGG WiLL New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Question, does Matts Utility root you in the ICS leak/root only? Because I want to be rooted in the old 2.3.6 root, cuz I don't want to spoil myself before ICS ota comes out.... Where can I go for a normal root after the .181 update??
  7. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    Version 151 is the latest version. I recommend you extract the zip to its own folder...don't extract it to C:\\. The previous version of the utility works also...I think it is 141.
  8. jpcalhoun
    Offline

    jpcalhoun Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2010
    Messages:
    1,571
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    48
    Location:
    PA
    If you have updated to .181 and running the stock rom you can use Matt's Utility to root .181 with no problem.
  9. BiGG WiLL
    Offline

    BiGG WiLL New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    But it says ICS on the spec list

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
Search tags for this page
droid razar matt utility root
,
droid razr utility by matt lg
,
matt droid root
,

matt g razr utility

,
matt g.'s razr utility
,
matt razr utility
,

matt's razr utility

,

matt's utility

,
matt's utility razr
,
matt’s razr utility
,

matts razr utility

,

matts utility

,
matts utility droid
,
motorola droid razr maxx root with matt utility
,
razor utility tool 1.0 matt