Razr Smart Actions work on Bionic?

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by puckalicious, Nov 30, 2011.

  1. puckalicious
    Offline

    puckalicious New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Great State of MI
    Over on xda someone pulled the smart actions app from Razr but I couldn't get it to install. Anyone here try this and get it working?

    [Q] RAZR apps on Bionic? - xda-developers
  2. firefighterguy
    Offline

    firefighterguy New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    144
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, CO
    I'm gonna give it a try for you. I will let you know...

    While I am doing this, have you changed the permissions? "
    rw-r--r--

    ____________________
    "King of the 'Self-Edit'"

    "Patriotism is supporting your Country at all times. And your government only when it deserves it" --Mark Twain

    I say, "Merry Christmas"
  3. firefighterguy
    Offline

    firefighterguy New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    144
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver, CO
    Ok, I have tried it (and with the permissions correctly set). And I couldn't find it either. I thought maybe it was like the task manager and had an icon in the app drawer. Nogo. Thought I should look in the settings. Couldn't find it anywhere in settings.

    I am thinking it needs something additional to it to work and show up. That is my guess. I did remove my data services (but kept the apk as a backup so I could add it later). And maybe that has something to do with it.

    I hope someone else with more knowledge than I sees this and chimes in...

    ____________________
    "King of the 'Self-Edit'"

    "Patriotism is supporting your Country at all times. And your government only when it deserves it" --Mark Twain

    I say, "Merry Christmas"
  4. puckalicious
    Offline

    puckalicious New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Great State of MI
    Check post again on xda, it has the odex file in zip now. I put both in /system/app with rw/r/r permissions but the app still does not show up after reboot. Maybe it won't work on deodexed roms? I'm a bit new at this so i don't have any answers.

    Hopefully someone smart like DroidTh3ory chimes in.
  5. faganm24
    Offline

    faganm24 Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Omaha, NE
  6. ripper2860
    Offline

    ripper2860 Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    467
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
  7. master0fursinz
    Offline

    master0fursinz New Member

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc
    Love this app from the razr but can't seem to make it work with my GPS location. How do I make them communicate?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
  8. master0fursinz
    Offline

    master0fursinz New Member

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    nyc
    They seem to not work in general... Such a bust. Maybe it's due to me running it on eclipse 2 ROM?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
Search tags for this page

deodexed smartactions

,

how to install motorola smart actions

,

smart action apk razr maxx