Quikpic Bug or My Phone?

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by mountainbikermark, Jan 25, 2016.

  1. mountainbikermark

    mountainbikermark Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    7,454
    Likes Received:
    3,886
    Trophy Points:
    1,563
    Ratings:
    +4,348
    Over the last few days my Quickpic app has started losing folders and photos in the photos it didn't lose. I have to go back and "add" the folders back by hand, both from the sd card and internal memory. I uninstalled the app and installed it back and it's working right again, for now, but every time I took a new photo, added a download, etc it'd go wonky. Reboot didn't work, delete cache didn't work, delete data didn't work. Only a fresh install has seemed to work.
    The Samsung gallery shows them correctly and as I wrote before I can add them back, I'm just wondering if I'm the only one experiencing this on my AT&T Note4 (5.1.1) My G2 (5.1.2) is fine, Note8 (4.something ) and Tab 10.1 (4.something ) are also working well but I rarely add anything or even use the app on those devices.
    It started Saturday ,I got an update yesterday that didn't change anything and have gotten no reply from Cheetah on my bug report so far.
    As I wrote above, it's affecting all folders, no matter where stored and different ones disappear at different times.
    Thanks

    Support Our Troops!!!
    Beast Mode 4
    <><
     
  2. Miller6386

    Miller6386 Developer
    Developer

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    2,294
    Likes Received:
    1,595
    Trophy Points:
    1,363
    Location:
    Beer Tent Capital of The World
    Ratings:
    +1,740
    Current Phone Model:
    Note 4
    Twitter:
    CoreyFMiller
    No issues for me Note 4 VZW

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk