quick question hdmi on tv

Discussion in 'Motorola Droid X' started by fishy., Jan 11, 2011.

  1. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So im having an issue connecting to the tv. i bought the hdmi cable. i have a panasonic LCD TV. i bought real hdmi. and for some reason it just wont detect a connection, with real hdmi or the stock one.. i dont know if there is a setting on my tv that i cant seem to find or what the issue is.. any help would be great! thank you.
     
  2. timrock

    timrock Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    578
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is the tv on the input of the corresponding hdmi port.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  3. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yep, i have hdmi 1 and 2, ive set it on both of them and connected it to the right one on the tv, neither of them work.. im reading where u have to set your tv to hdmi output or something, i dont see it in settings on my tv.
     
  4. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    blah hours of researching and trying different roms and seeing if anything will work. not getting connected on real hdmi. standard hdmi in gallery just says no hdmi connected..
     
  5. qman66

    qman66 Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn
    Ratings:
    +0
    settings-hdmi-hdmi format-switch from auto to 720p @60Hz
     
  6. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yup tried that too. Actually tried all the settings.. could it be my phone? Tried all the settings on both of my hdmi slots. With your program and the gallerys
     
  7. Rocko

    Rocko Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you tried a different computer/tv?
     
  8. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yep have a newer tv in living room. No go still.. from what I've read alot of people have this issue. Im tempted to take into verizon.. but im rooted...
     
  9. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Just unroot and revert to stock. Than they wont know. That's what I do at least.

    Sent from my Droid.
     
  10. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah I was hopin someone knew a trick up their sleeve or somethin. Was a last route thing I was gonna do
     
  11. xush

    xush Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I seem to remember having a hard time getting mine to cooperate, but here's how it works for me:

    With HDMI cable connected and TV on correct input, when I select a video in my gallery, there is a small HDMI icon/play-button in the upper left corner. Clicking on that takes me to a player with several controls, but no picture preview. Touching the center button plays the video, and I see it on the TV.
    I've only tried this with self-shot videos from the gallery.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  12. fishy.

    fishy. Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah wonder if its a phone issue. I hit the hdmi button in the corner. Just says hdmi not connected.. either that bad cable.. just bought that yesterday..
     
Search tags for this page

hdmit to tv

,

how can i connect my htc thunderbolt to my panasonic tv?

,

how to connect htc dna to hdmi panasonic tv